< Terug naar alle leden

Alessandra Mignardi Photography Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Jouw culinaire creaties vastgelegd op beeld - met de passie van een échte Italiaanse | Foodfotografie | Foodstyling |

Gerechten die eruit springen en de harten van je klanten veroveren? Dan heb je foto's nodig die niet alleen mooi zijn, maar ook de passie achter je culinaire creaties vertellen. Geen gelikte Instagram beelden met een basic filter, maar beelden die jouw bloed, zweet en tranen laten zien.

Met andere woorden, je wilt foodfotografie en styling die je klanten laat watertanden en je gerechten onvergetelijk maakt. Beelden die niet alleen mooi zijn, maar het verhaal vertellen over het vakmanschap van de maker. Een verhaal dat mensen raakt.

Hoewel een gebakje of bonbon in een paar seconden verdwijnt, gaan er uren van werk, ambacht en vooral liefde aan vooraf. Een foto met je mobiele telefoon of in een trending setting doet dat werk geen recht. Daar heb je een expert voor nodig. Iemand die jouw creaties vastlegt met dezelfde liefde en aandacht, en die de taal van de doelgroep spreekt.

Piacere di conoscerla.

Mijn naam is Alessandra en ik leg de culinaire creaties van ambachtslieden vast op beeld – met de intensiteit en liefde van een échte Italiaanse.

Je liefde voor eten vastgelegd op beeld? Stuur gerust een email voor meer informatie.


Contactgegevens
Bisschop Masiusstraat 59
5014 PA Tilburg
T: 06-57431999
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -