< Terug naar alle leden

Upssist Branche: Facilitaire dienstverlening, Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Hoe werken we?
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf of wilt u graag uw huidige schoonmaakbedrijf veranderen? Dan is dit aanbod voor u. Wij zijn een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in contact brengt met opdrachtgevers die op zoek zijn naar nieuwe werknemers in de schoonmaaksector. Ons personeelsbestand omvat een groot aantal werknemers uit Midden- en Oost-Europa.

Onze medewerkers zijn niet alleen mensen met een passie voor schoonmaken, maar het zijn ook vrouwelijke ondernemers die hun eerste stappen zetten in het runnen van een bedrijf in Nederland. In ons bedrijf willen wij hen de kans geven zich te ontwikkelen en hen de mogelijkheden van een eigen zaak laten zien. Onze medewerkers zijn vastberaden, grondig, doelgericht en altijd klaar voor de zwaarste taken. We weten het al, er is geen beter personeel dan onze werknemers!

We willen ook graag iets over onszelf zeggen. We kennen elkaar al een paar jaar. We hebben elkaar ontmoet op een handelsbeurs voor buitenlanders in Nederland, waar we allebei de bedrijven vertegenwoordigden waar we voor werkten. Nadia – als recruiter in een uitzendbureau.

Angelika – als klantenadviseur in een bedrijf dat Polen helpt. Dankzij onze ervaring in de voornoemde sectoren weten wij hoe wij moeten werven en oplossingen moeten zoeken voor problemen die zich voordoen. Naar aanleiding van de verhalen van mensen zoals wij, besloten wij ondernemende landgenoten te helpen in contact te komen met de opdrachtgevers. In de medewerkers die wij aan uw taken delegeren, zien wij onszelf als vastberaden, grondige en zeer.

U begint na te denken over het veranderen/aanstellen van een werknemer
Dit is waar het allemaal begint. Als u over iets begint na te denken, betekent dit dat de bestaande systemen niet toereikend zijn voor u.

Neem contact met ons op
Vertel ons over uw behoeften, specificeer de taak die we willen dat u uitvoert. Tijdens het interview of de e-mailwisseling zullen wij u vragen een aantal vragen te beantwoorden om ons te helpen de beste kandidaat te kiezen.

Wij kiezen de beste werknemer voor u
Ons personeelsbestand bestaat uit mensen die betrokken zijn bij de schoonmaakbranche. Mensen die grondig zijn en aandacht hebben voor elk detail.

De door ons aanbevolen persoon zal naar u toe komen
Door ons gesprek met u en ons onderzoek van uw behoeften, zullen wij voor u de beste kandidaat uitkiezen die naar u toe zal komen en alle hem opgedragen taken zal uitvoeren.

Nu... besteed je tijd aan iets anders!
U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, u handelt al het papierwerk bij ons af, met één persoon. Wij zorgen voor een aantal medewerkers, zodat u uw tijd kunt besteden aan de verdere ontwikkeling van uw bedrijf


Contactgegevens
Kapitein Hatterasstraat 30
5015 BB Tilburg
T: 0614198017
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -