< Terug naar alle leden

Rijnen Brandstoffen Branche: Industrie, Chemische industrie

Bedrijfsomschrijving

RIJNEN BRANDSTOFFEN
UW ENERGIELEVERANCIER SINDS 1919.

Als familiebedrijf uit Tilburg zijn wij groot geworden met één product, kolen. Inmiddels kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment aan producten. Als totale energieleverancier bieden we houtpellets, haardhout, kolen, smeermiddelen & vetten (motorolie, transmissie olie, hydraulische olie etc.) van de merken Argos, Eni en Tectrol, reinigingsproducten, gas en olieproducten aan. Al deze producten zijn eenvoudig te bestellen via deze website. Wij bieden een hoge kwaliteit en levering door heel Nederland en Vlaamstalig België.

ONTDEK DE VOORDELEN

- Totale energieleverancier
- Hoge kwaliteitsproducten
- Scherpe prijzen
- Dagelijkse levering door Nederland en Vlaamstalig België
- Vakkundig advies

Wij zijn Rijnen Brandstoffen
Een goed geolied familiebedrijf met ervaring sinds 1919 als totaalleverancier op het gebied van brandstoffen. Wij bieden een breed assortiment aan kolen, hout & houtpellets, olieproducten, gassen, smeermiddelen, barbecueproducten en poetsmiddelen. Door onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een uitstekende service en scherpe prijzen.

Een kijkje in de geschiedenis
Antonius Rijnen, grondlegger van het bedrijf, begon in 1919 naast zijn kostwinning als mandenvlechter met de verkoop van steenkolen. De steenkolen werden in die tijd zelfs nog met een kruiwagen aan huis bezorgd. Na verloop van tijd nam zijn handel in kolen toe en werd deze kruiwagen vervangen door een paard met kar. Zoon Piet volgde Antonius op in het bedrijf en na vele jaren van hard werken groeide het bedrijf alsmaar door. Dit resulteerde uiteindelijk in de eerste aankoop van een prachtige open Dodge vrachtwagen welke de verkoop van steenkolen alleen maar bespoedigde.


Contactgegevens
Herastraat 55
5047 TX Tilburg
T: 013-5422284
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1919
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -