< Terug naar alle leden

Elektrodeskundige Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

E-inspecties, technisch beheer en advies
Als elektrotechnisch inspectiebedrijf is Elektrodeskundige BV gespecialiseerd in het uitvoeren van E-inspecties, het technisch beheer van installaties en het opstellen van een vakkundig advies bij het werken aan elektrische installaties en het opstellen van inspectieplannen.

Bij onze dagelijkse werkzaamheden hechten we veel waarde aan vakmanschap, professionaliteit en open en eerlijke communicatie. Met onze jarenlange ervaring in de elektrotechniek als basis, inspecteren we door geheel Nederland diverse elektrotechnische installaties en machines. Onze klantenkring is divers: van particulieren tot installatiebedrijven en van zakelijke ondernemers in het MKB tot grote industrie.

Onderhoud, nieuwbouw en verbouw
In zowel de particuliere als de zakelijke markt richten wij ons met name op advies, inspectie, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. De focus ligt altijd op het leveren van kwaliteit en we denken als deskundigen op het gebied van elektrotechnische installaties graag met u mee. Met onze kennis van de laatste ontwikkellingen en mogelijkheden gaan we samen op zoek naar de beste, innovatieve oplossingen.

Diensten
Als elektrotechnisch inspectiebedrijf is Elektrodeskundige BV gespecialiseerd in het uitvoeren van E-inspecties, het technisch beheer van installaties en het opstellen van een vakkundig advies bij het werken aan elektrische installaties en het opstellen van inspectieplannen.

E-inspecties
Technische installaties moeten voldoen aan verplichte veiligheidsnormen. En dat is maar goed ook. Want hierdoor kunnen we risico's tot een minimum beperken. Daarom voert Elektrodeskundige BV een aantal inspecties uit, om te controleren of installaties voldoen aan veiligheidsbepalingen en eisen die de ARBO-wetgeving, verzekeringsmaatschappijen en gemeenten daaraan stellen.

Technisch Beheer
Het technisch beheer van installaties vereist specifieke kennis. Elektrodeskundige verzorgt dan ook de volgende services:Installatieverantwoordelijke (IV schap)
Elektrodeskundige BV is als installatieverantwoordelijke (ook wel afgekort als IV) eindverantwoordelijk voor de veiligheid van elektrotechnische installaties en gebruikers van elektrische arbeidsmiddelen. Elektrodeskundige BV beschikt over meer dan voldoende kennis en vaardigheden om deze rol te vervullen. De taken en verantwoordelijkheden die hieruit voortvloeien, hebben niet alleen betrekking op de veiligheid van de installatie zelf, maar ook de gebruikers van de installatie.

Technisch beheer
- Samen werken aan beter beheer.
- Aansturing en beheer onderhoudspartijen.
- Eén aanspreekpunt.

Projectbegeleiding
- Begeleiding van projecten op elektrotechnisch gebied.

Advies
Installaties vragen een goed beheer, zorgvuldig gebruik en preventieve controles. Daarom is het goed een onafhankelijke expert zoals Elektrodeskundige in te schakelen, die meedenkt over praktische dilemma’s en die de wettelijke verplichtingen kent.

Inspectieplannen
- Het opstellen van een inspectieplan of de advisering hiervan.

Veilig werken aan elektrische installaties
- Inventarisatie van het personeel en aanwezige elektrische installaties ten aanzien van het gebruik hiervan.

Aanwijsbeleid conform NEN3140
- Het opstellen van aanwijsbeleid personeel: wie mag welke handelingen uitvoeren?


Contactgegevens
Cereslaan 26
5384 VT Heesch
T: 0412-748022
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €250.000 - €500.000