< Terug naar alle leden

space4 Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

GET INSPIRED
Op zoek naar een mooie, inspirerende en unieke vergaderlocatie in het centrum van Eindhoven? Dan is space4 de perfecte oplossing. Midden in de stad biedt space4 een ontspannen omgeving voor je vergadering, workshop, training of event!

EEN INSPIRERENDE OMGEVING

Een omgeving kan zóveel doen voor een vergadering, workshop of offsite. Daarom zijn onze ruimtes net even wat anders dan je gewend bent. Wij bieden 3 totaal verschillende ruimtes, met als overeenkomst dat ze allemaal beschikken over veel daglicht, een hoop planten, een inspirerende inrichting, heerlijke stoelen én alle tools om jouw vergadering, training of workshop tot een succes te maken!

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF

Wij vinden transparantie super belangrijk! Daarom werken we bij space4 met all-in prijzen. Dat betekent dat het gebruik van onze faciliteiten, maar ook het gebruik van luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks allemaal inclusief is. Ook staat er altijd wat lekkers klaar bij binnenkomst. Zo combineren we het nuttige met het aangename ;).

In elke ruimte is standaard het volgende aanwezig:

– minstens 1 tv-scherm
– een whiteboard
– minstens 1 flip-over
– een trolley vol met stiften, post-its en tape

Ontbijt, lunch, borrelplank of overnachting regelen we graag voor je in samenwerking met onze collega’s uit de buurt. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust even contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier, maar je kunt ons natuurlijk ook gewoon mailen!

VERGADERRUIMTES EINDHOVEN
Midden in het centrum van Eindhoven bieden wij 3 prachtige en unieke vergaderruimtes. Elke vergaderlocatie heeft haar eigen uitstraling en is op haar eigen manier geschikt voor jouw vergadering, training of workshop.

ALL-IN TARIEF
Wij maken gebruik van all-in prijzen. Dat betekent dat de getoonde prijzen inclusief gebruik van luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks zijn. Ook staat er altijd wat lekkers klaar bij binnenkomst.

In elke ruimte is er standaard minstens 1 tv-scherm, een whiteboard en flip-over aanwezig. Ook staat er in elke ruimte een trolley met stiften, post-its en tape. Dit is ook allemaal bij de prijs inbegrepen.

Hieronder vind je onze ruimtes. Deze zijn los te boeken, maar het is ook mogelijk om de volledige twee verdiepingen te boeken zodat je de verschillende ruimtes voor breakouts kunt gebruiken. De ruimtes zijn per dagdeel te boeken, ook in de avonden en weekenden op aanvraag.

WAAR KUN JE ONZE VERGADERRUIMTES VOOR GEBRUIKEN?
Deze vergaderruimtes zijn ideaal voor zowel particulieren als bedrijven die vergaderingen, trainingen of workshops willen organiseren. Of je nu een zakelijke bijeenkomst wilt houden, een teamtraining wilt organiseren of een creatieve workshop wilt geven, de ruimtes van Space4 bieden de perfecte omgeving. Met de aanwezige faciliteiten zoals wifi, koffie, thee, frisdrank en snacks, samen met de aanwezige monitoren, whiteboards, flipovers en post-its, heb je alles wat je nodig hebt om een succesvolle bijeenkomst te organiseren. De verschillende groottes van de kamers zorgen ervoor dat er altijd een passende ruimte is voor jouw specifieke behoeften, of je nu een kleine vergadering hebt of op zoek bent naar een grote workshop ruimte in Eindhoven.

Daarnaast biedt Space4 ook flexibele opties, zoals de mogelijkheid om de vergaderruimtes per uur, halve dag of hele dag te huren, waardoor je de flexibiliteit hebt om de ruimte aan te passen aan jouw planning en budget. De centrale locatie in Eindhoven maakt het gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten, en de uitgebreide faciliteiten zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst, training of workshop.

VERGADEREN EN OVERNACHTEN IN EINDHOVEN
Naast het gebruik van de meeting rooms voor vergaderingen, trainingen en workshops, biedt Space4 ook de optie om te vergaderen en overnachten in Eindhoven.

Op deze pagina is meer lezen over de mogelijkheid om te overnachten in combinatie met het huren van een vergaderruimte. Hier vindt je gedetailleerde informatie over de faciliteiten die beschikbaar zijn voor overnachtende gasten, zoals slaapvoorzieningen, eten andere faciliteiten. Daarnaast kunt u op deze pagina ook informatie vinden over de tarieven en beschikbaarheid van de overnachtingsmogelijkheden bij Space4 die wij aanbieden in samenwerking met Hotel Glow.

Of u nu een lange vergadering heeft die tot laat in de avond duurt of als u van buiten de stad komt en een comfortabele plek zoekt om te overnachten na een workshop of training, Space4 biedt de mogelijkheid om te blijven overnachten!


Contactgegevens
Keizersgracht 4 A
5611 GD Eindhoven
T: 06-10813060
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -