< Terug naar alle leden

MobiLED Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

MobiLED, meer dan een website
MobiLED B.V. is een Nederlands bedrijf gevestigd in Rijen. We importeren sinds 2015 voertuig LED verlichting en gerelateerde producten uit de hele wereld en verkopen dat via onze website aan zowel zakelijke als particuliere klanten in binnen- en buitenland.

Door onze eigen import kunnen we de prijs laag houden. En doordat we geen producten op de website zetten die we niet op voorraad hebben, kunnen de goederen binnen een paar dagen bij u in huis zijn.

Magazijn
Alle producten die op de website staan, liggen in ons centrale magazijn in Rijen. Hier worden elke dag de bestellingen van onze klanten verzendklaar gemaakt. Onze bezorgpartners DPD, DHL en Van Helderen sneltransport leveren ze door heel Europa.
Omdat we de hele inkoop – opslag – verkoop keten in eigen hand hebben, wordt 99,8% van bestellingen die we voor 17:00 uur binnen krijgen dezelfde werkdag verstuurd.

Magazijn
Klantenservice
Soms is de info op de website niet toereikend. Dan staat onze meertalige klantenservice voor u klaar. Een-op-een contact met onze specialisten helpt de klant verder bij installatievraagstukken of specifieke wensen. We denken graag met onze klanten mee.
Korte vragen kunnen ook via Whatsapp worden gesteld. En ja, via het 085 nummer kan ook geappt worden.

Klantenservice
Showroom
In onze showroom hebben we een selectie van ons assortiment ten toon gesteld. Wat er niet hangt, kunnen we uit ons magazijn halen om te laten zien. Klanten kunnen langskomen op afspraak voor persoonlijk advies en de verlichting te proberen en te passen op hun voertuig. Of als ze heel snel hun verlichting nodig hebben dan kunnen ze die komen ophalen. Neem een kijkje in onze showroom.


Contactgegevens
Dorpenbaan 19
5121 DE Rijen
T: 085-2007056
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -