< Terug naar alle leden

System Flex Branche: Bedrijfshuisvesting, Interieurbouw

Bedrijfsomschrijving

- Wij realiseren ruimtes om van te genieten! -

x Systeemwanden

Dit doen wij onder andere met onze zelfgeproduceerde systeemwanden. Met een systeemwand van System Flex tovert u elke omgeving eenvoudig om in een stijlvolle en functionele ruimte. U heeft de keuze uit tien verschillende soorten systeemwanden, met daarin weer talloze opties in kleur en uitvoering. Dit heeft niet alleen een impact op de uitstraling, maar ook op de akoestiek brandveiligheid. Ontdek het gehele assortiment, van imposante glaswanden tot gips!
Plafondsystemen

x Plafondsystemen

Een plafond zorgt voor de juiste akoestiek, maar kan ook bepalend zijn voor de uitstraling en sfeer van de ruimte. We zorgen ervoor dat het plafond perfect aansluit op de systeemwanden. We bieden verschillende soort plafonds van onze vaste leveranciers aan, zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen.

x Inrichting

The finishing touch is de inrichting van je ruimte. Ook hierin kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan onze System Solves, waarbij we op maat gemaakte oplossingen bieden. Of breng uw ruimte tot leven met onze moswanden en creëer en inspirerende werkplek. Liever wat privacy? Met de houten roomdivider deelt u een ruimte op, terwijl de open sfeer behouden blijft.


x Onze oplossingen voor uw uitdagingen

Wij zijn in de afgelopen jaren gegroeid tot een innoverend en deskundig erkend afbouwbedrijf. Met een passie voor het produceren en plaatsen van duurzame glas- en systeemwanden.
Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.Contactgegevens
De Leest 11
5107 RC Dongen
T: 0162-321880
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -