< Terug naar alle leden

Kanzz Financiële Planning Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Over kanzz
Met een frisse en nuchtere blik kijk ik naar jouw financiële vragen. Ik zorg ervoor dat jouw financiële zaken weer overzichtelijk en begrijpelijk worden.

Ik heb Kanzz opgericht om mensen ècht verder te helpen en bewust te maken van de mogelijkheden van financiële planning. Bij grote en spannende stappen in je leven ga je niet over een nacht ijs. Die bespreek je met een specialist. Ik geef je, in elke fase van je leven, inzicht in je financiële mogelijkheden. Daarbij ga ik verder dan eenmalig voordeel, wijs je op alternatieven en neem ook de langere termijn mee in het plan. Zo krijg jij inzicht en overzicht, zodat je beslissingen neemt die het beste bij je passen.

Sinds 1997 werk ik als erkend financieel adviseur en heb 20+ jaar ervaring opgedaan bij banken als ABN AMRO en ING. Als gecertificeerd financieel planner (CFP®) ben ik aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP) en de Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH). Zo blijf ik op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Duurzaam en duurzaamheid zijn wat mij betreft woorden die verder gaan dan de aanschaf van zonnepanelen of 'het zorgen voor het milieu’. Duurzaam staat bij Kanzz voor een duurzaam advies; een advies waar je lang mee vooruit kunt. Een duurzame relatie met mijn klanten. En vergeet niet de keuze om duurzaam te beleggen; ik werk met diverse maatschappijen waar het gemakkelijk is om bewust voor een duurzame portefeuille te kiezen.

Wat je vraag ook is, op mijn kantoor in Helmond krijg je de mogelijkheid om de focus te leggen op jouw plan. Ik informeer en geef advies over onder andere: financiële planning, hypotheken, vermogensopbouw, pensioen en echtscheidingen.

Financiële planning
Kanzz maakt het helder en overzichtelijk! Zo maak je weloverwogen beslissingen en kun je rustig slapen.
Helder en overzichtelijk
Iedereen krijgt gedurende zijn of haar leven – privé of zakelijk – te maken met veranderingen die ook financiële gevolgen hebben. Wensen en dromen veranderen gedurende je leven. Dat is prima zolang je er goed op bent voorbereid.

Het is heel fijn om een doel of droom te hebben, maar zonder plan zal er niet veel van komen. Of het nu gaat over dat ene droomhuis op die droomplek, het eerder stoppen met werken of het maken van die prachtige wereldreis. Daarnaast is het goed om te weten hoe je er financieel voor staat als jij of je partner komt te overlijden of langdurig ziek wordt. Je inkomen kan (tijdelijk) flink minder zijn en zelfs wegvallen. Zonder plan kom je nergens. Heb jij al een plan?

Financieel plan of financieel advies?
Een plan bevat informatie over je huidige financiële situatie en de wensen voor je toekomstige financiële situatie. Hierin wordt duidelijk wat er al goed geregeld is en waar er nog bijsturing nodig is.
Het financieel advies bevat het advies met concrete mogelijkheden en producten die nodig zijn om jouw wensen en dromen te kunnen realiseren.

Een financieel plan geeft duidelijkheid en rust. Hiermee creëer ik overzicht over wat je nodig hebt om jouw wensen en dromen te realiseren. Dit geeft je focus en hierdoor neem je de juiste maatregelen voor een zorgeloze toekomst. Als gecertificeerd financieel planner met het CFP® keurmerk ga ik graag voor je aan de slag. Hiermee ben je verzekerd van objectief en deskundig advies.

Hoe ga ik te werk?
1. Kennismaking
Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar beter kennen en sta ik stil bij je vragen waarop je misschien al direct een antwoord wil hebben. Daarnaast geef ik uitleg over mijn werkwijze. De kosten voor het eerste gesprek neem ik voor mijn rekening.

2. Financiële foto
Voor een persoonlijk financieel plan is uiteraard (veel) informatie nodig. Je kunt vragen verwachten over je inkomenssituatie en vermogensopbouw. Ook komen je uitgaven en risico’s die je wel of juist niet wil lopen aan de orde. Verder bespreek ik je wensen en ambities voor nu en later.

3. Financieel plan
Al deze informatie verwerk ik tot een persoonlijk financieel plan. Dit beschrijft je huidige en toekomstige financiële situatie. Het maakt duidelijk wat je al goed hebt geregeld en wat je nog moet aanvullen of bijsturen.

4. Financieel advies
Het financieel advies bevat de concrete oplossingen en producten die nodig zijn om jouw wensen en dromen te kunnen realiseren. Ik zoek hierbij de beste aanbieder die past bij jouw leven.

Regelmatige update
Elk persoonlijk financieel plan is natuurlijk een momentopname. Je leven staat niet stil. Het is daarom verstandig om je dit plan geregeld samen tegen het licht te houden. Zo kun je tijdig bijsturen als dat nodig is.

Vermogensbeheer
Haal het beste uit je vermogen
Zorgeloos je doelen halen
Je spaargeld is inmiddels meer dan de buffer die nodig is voor onvoorziene uitgaven. De spaarrente is al jarenlang laag en de verwachting is dat dit ook zo zal blijven. Door deze lage rente is het rendement op je spaargeld zelfs negatief als je belasting en inflatie mee rekent. Met sparen teert je vermogen in en zul je je doelen en wensen niet kunnen realiseren. Tijd voor vermogensbeheer!

Een beter rendement zorgt ervoor dat je doelen eerder worden bereikt of je meerdere van je wensen kunt behalen. Ik help je om ervoor te zorgen dat je vermogen gaat groeien binnen het risico profiel dat bij je past.

Als je al belegd kunnen er goede redenen zijn om dit eens goed tegen het licht te houden. Zorgen je huidige beleggingen ervoor dat je doelen zorgeloos worden behaald? Heeft je huidige portefeuille wel het gewenste rendement en risicoprofiel, wat zijn de fiscale gevolgen of is optimalisatie gewenst?


Contactgegevens
Herselsestraat 7
5708 XK Helmond
T: 06-50524702
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000