< Terug naar alle leden

MSK SunSquare® Branche: Bedrijfshuisvesting, Interieurbouw

Bedrijfsomschrijving

SUNSQUARE®
Bescherming tegen de zon is een thema dat steeds belangrijker wordt. Enerzijds bescherming tegen zon en de schadelijke UV-stralen anderzijds vraagt de moderne architectuur oplossingen die harmonieus samengaan met het gebouw maar waarbij de steeds groter wordende glaspartijen vaak voor oververhitting zorgen. Een onprettige situatie waarbij de standaard zonwering vaak niet toepasbaar is… SunSquare® biedt hierin geautomatiseerde maatwerk oplossingen, zowel als bescherming voor u en uw gezin maar ook voor uw woning of voor uw personeel of gasten. En voor u comfort door de gebruiksvriendelijkheid van het product. Ook bij regen biedt SunSquare® de ideale bescherming…..

Sinds 25 jaar is SunSquare® de grondlegger van het oprolbare zonnezeil en sinds 16 jaar maakt MSK SunSquare daar deel van uit. Beide hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Hierin worden geen concessies gedaan waardoor er sinds de oprichting al wordt samengewerkt met de marktleiders wereldwijd zoals Sattler®, Dickson® en Somfy® motoren. MSK SunSquare® ontwerpt en installeert met een eigen team waardoor kennis en ervaring zich alleen maar uitbreidt en u daar gebruik van kunt en mag maken.

SunSquare® levert zon- en regenwering die steeds individueel, naar persoonlijke wensen gemaakt wordt. Daarbij worden hoogwaardige materialen verwerkt. De daadwerkelijke positionering van het doek wordt samen met de uiteindelijke gebruiker op locatie bekeken en bepaald, wat leidt tot een hoge klanttevredenheid. Tot de uitrusting van een SunSquare® systeem behoren een gemotoriseerde aandrijving en een windmeter die samen voor zekerheid zorgen.

Of het een monumentaal pand of een modern gebouw betreft SunSquare® zonnezeilen passen zich perfect aan de omgeving aan, zoals alleen een kameleon dat kan. De strakke vormgeving van de steunen en het doek maakt dat dit systeem past bij zowel oude als nieuwe architectuur. U kunt diepte of luchtigheid creëren, een mediterrane sfeer neerzetten of juist een klassieke stijl. SunSquare® heeft het zich eigen gemaakt te voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan openbare ruimtes. Of het restaurants, hotels, zorginstellingen, winkelcentra of uw particuliere woning betreft, SunSquare® is de ideale partner voor het leveren van een zonnezeil van onvergelijkbare kwaliteit en met eindeloze toepassingsmogelijkheden. Een doek kan in diverse kleuren en kwaliteiten geleverd worden en kan zelfs bedrukt worden in de huisstijl van een bedrijf.

Een schaduwoppervlakte tot 70 m² kan gerealiseerd worden met één opstelling. Grotere terrassen worden door meerdere opstellingen overkapt. SunSquare® kan vrijstaand, aan de wand of in een combinatie van beide gemonteerd worden. Geen storende parasolvoeten meer, maar vrije ruimte waar geleefd kan worden.


Contactgegevens
Hoge Schijf 22
5151 RC Drunen
T: 0416-362944
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: -
Jaaromzet: -