< Terug naar alle leden

Baaijens Metaal Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Meesters in metaal
Ambacht en innovatie smelten samen tot mooie creaties en slimme constructies. Baaijens is – als partner in metaal – liefst betrokken vanaf de tekentafel, maar inzetbaar op elk moment, vanuit de overtuiging dat wij alles maken. Wij kleuren exact binnen de lijntjes, of desgewenst juist ver daarbuiten. Wat ontwerp en materiaalgebruik betreft, daag ons uit. Verwacht unieke producten, van praktisch toepasbaar tot machtig mooi. Verwacht een betrokken partner in metaal; samen plannen smeden tot het past. Verwacht vakmanschap met metaal en meer …

Kijken of de vonk overslaat?

Onze diensten
Metaalbewerking en metaaltechniek
Niets is ons te gek; we worden graag uitgedaagd. Heeft u een vraag die niet direct aansluit bij onderstaand overzicht van diensten op het gebied van metaalbewerking en metaaltechniek? Leg uw vraag dan vooral aan ons voor. Groot, gek of bijzonder? Kom maar door, vinden we leuk.

Van walsen en lassen, tot engineering en montage
Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor constructiebankwerk, plaatwerk, zetwerk, walsen, boren en tappen, tot en met zagen, buigen, waterjetten en diverse vormen van lassen (MIG/TIG/electrode). Maar wij denken graag met u mee en begeleiden uw project van A tot Z: van conceptontwikkeling tot engineering en van montage tot en met projectmanagement. Dat maakt ons meesters in metaal.

Onze diensten:
- Engineering
- Conceptontwikkeling
- Projectmanagement
- Lassen MIG/TIG/electrode
- Constructiebankwerken
- Plaat-/zetwerk
- Waterjetten 4000×2000
- Profielwalsen/Plaatwalsen
- Boor-en tapwerkzaamheden
- Montagewerkzaamheden
- Montage op locatie
- Buigpers
- Zaagwerkzaamheden


Contactgegevens
Spaanderstraat 15
5348 LA Oss
T: 0412-633320
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1945
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -