< Terug naar alle leden

BETONHEREN Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

BETONHEREN IS JOUW BETROUWBARE PARTNER IN HET REALISEREN VAN AL JE BETONWERKEN.

BETON STORTEN DOOR DE BETONHEREN
Een goede betonvloer of fundering is de basis voor de toekomst!
BETONHEREN helpt je met alles wat met beton te maken heeft. We geven je advies, helpen bij je bestelling en als je twijfels hebt, komen we op locatie kijken. Ons vakkundig personeel kan het project van begin tot eind regelen, maar als je hier zelf een grotere rol in wilt hebben, kan dat ook! Geen situatie is onmogelijk, en als klant staan jouw wensen centraal.

FUNDERING VOOR EEN SCHONERE TOEKOMST
Wij vinden het belangrijk om ook ons steentje bij te dragen aan het milieu. Tijdens de bevoorrading en tijdens de bouw letten we er op dat schadelijke stoffen in de lucht, water of bodem tot een minimum beperkt worden. Dit wordt ook wel circulair bouwen genoemd. Wij worden gelukkig van het realiseren van jouw dromen, maar niet als dit ten koste gaat van het klimaat of het milieu.
We werken samen met partners die exclusief beton van hoge kwaliteit leveren.Dit wordt op unieke wijze samengesteld uit gerecycled puin en minerale afvalstoffen. De natuur wordt er schoner van, en het zorgt dat onze natuurlijke bronnen minder uitgeput worden.

Kiezen voor BETONHEREN is dus kiezen voor de beste kwaliteit, maar ook voor een betere wereld voor de volgende generaties. Leg jij binnenkort ook de fundering voor een schonere toekomst?

JOUW BETONPROJECT

BETON BESTELLEN EN STORTEN
Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van gecertificeerd beton voor de scherpste prijs? Bij ons ben je aan het juiste adres om beton te bestellen. Wij werken samen met meerdere leveranciers, waardoor we je altijd een scherpe prijs op maat kunnen aanbieden.

FUNDERING STORTEN
Een fundering storten is niet eenvoudig. Wanneer je handig bent, en over de juiste voorbereidingen en kennis beschikt, kun je dit uiteraard zelf doen. Als je toch liever hebt dat ons vakkundig personeel dit voor je stort, kan dit natuurlijk ook.

VLOER STORTEN /AFWERKEN
Bij het storten van een betonvloer komt veel kijken. Wanneer je over de juiste kennis beschikt en de nodige ervaring hebt kun je dit zelf doen. Mocht je dit toch liever willen uitbesteden aan een vakman, dan staan wij voor je klaar.

BESTEL BETON TEGEN DE SCHERPSTE PRIJS
Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier van gecertificeerd beton voor de scherpste prijs? Bij ons ben je aan het juiste adres om beton te bestellen. Wij werken samen met meerdere leveranciers, waardoor we je altijd een scherpe prijs op maat kunnen aanbieden. Neem vooral contact met ons op!

Als je een betonvloer of -fundering wilt storten, kun je dit, als je handig bent, zelf doen. Heb je toch liever dat vakmensen dit uitvoeren? Geef dit dan vooral aan. Wij zorgen dan dat uw vloer naar tevredenheid wordt gestort door de juiste mensen. Je kunt ons ook altijd benaderen voor meer specialistische betonwerkzaamheden.

WAAROM KIEZEN VOOR BETONHEREN.NL?
Een goede betonvloer of -fundering is de basis voor de toekomst!

Wij leveren beton snel en voor een nette prijs. Daarnaast zijn wij een betrouwbare specialist voor het storten van beton.

Wil je zelf geen zorgen hebben tijdens het beton storten?
Kies dan voor de all-in betonstort. Bij deze optie nemen we alles voor je uit handen: je hoeft je dus nergens meer zorgen over te maken!


WAT IS EEN ALL-IN BETONSTORT?
Bij een all-in betonstort nemen wij alle werkzaamheden uit handen. We zorgen ervoor dat je het gewenste eindresultaat krijgt. Dit doen we met ons eigen vakkundig personeel en onze professionele manier van aanpak. Elke stort is uniek en zo benaderen we deze ook!

GOEDKOOP BETON LATEN STORTEN? ZO BEREID JE JE VOOR:
1. VOLG HET STAPPENPLAN VOOR BETON STORTEN
In ons stappenplan staan alle handelingen die je uit voert om je optimaal voor te bereiden.

2. REGEL EEN KRUIWAGEN OF SPECIEKUIP
Regel vervolgens een kruiwagen of grote speciekuip op locatie wanneer we bij je langskomen om te storten.

3. ZORG DAT ER VOLDOENDE RUIMTE IS OP EEN VERHARDE ONDERGROND
Wij mogen niet op de stoep staan, in verband met het hoge gewicht van onze apparatuur. Onze betonmixer en aanhangerpomp zijn ongeveer 30 meter lang. Zorg dat er voldoende ruimte aanwezig is!

4. PLAK JE MUREN EN WANDEN AF
Heb je muren en wanden die niet vies mogen worden? Wij raden aan om deze af te plakken tot minimaal 1 meter hoog. Zo komen er geen spetters op je muren bij het storten van beton.


Contactgegevens
Gommelsestraat 4
5074 NG Biezenmortel
T: 085-3031788
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000