< Terug naar alle leden

Abema Branche: Bedrijfshuisvesting, Interieurbouw

Bedrijfsomschrijving

DESKUNDIG
DOELGERICHT
ZORGVULDIG

Abema staat voor effectieve brandpreventieve maatregelen, duidelijke afspraken en vlotte werkzaamheden.

EFFICIËNTE BOUWKUNDIGE BRANDPREVENTIE
Dit is wat u moet weten over bouwkundige brandpreventie. Over de richtlijnen in het bouwbesluit. En hoe Abema u helpt om daar op de meest efficiënte wijze aan te voldoen.

BRANDPREVENTIE VOOR NIEUWBOUWPROJECTEN
Hoe pakken wij brandpreventie aan bij nieuwbouw? We kiezen de effectiefste maatregelen, plannen de werkzaamheden handig en voeren onze taken zorgvuldig uit.

BRANDPREVENTIE BIJ RENOVATIEPROJECTEN
Bent u bezig met renovatie? Abema helpt u om de bouwkundige brandpreventie op het juiste niveau te brengen. Onze brandpreventiedeskundige schuift aan bij uw bouwteam.

Elke dag werken wij met ca. 40 medewerkers in heel Nederland aan brandveiligheid.

BOUWKUNDIGE BRANDPREVENTIE
De voorschriften in het bouwbesluit rondom bouwkundige brandpreventie zijn duidelijk. Als ontwikkelaar, aannemer of eigenaar bent u verplicht om maatregelen te nemen die de verspreiding van brand tegengaan. Deze maatregelen zorgen ervoor dat mensen de kans hebben om het pand te verlaten en geven de brandweer meer tijd om de schade te beperken.

Abema is gespecialiseerd het brandwerend maken van draagconstructies, het brandwerend afdichten van o.a. doorvoeringen en het inrichten van brandcompartimenten.

BRANDPREVENTIEDESKUNDIGE VOOR BOUWPROJECTEN
​Moderne brandpreventieve maatregelen beperken menselijk leed en materiële schade bij brand. Door toepassing van brandvertragende voorzieningen verspreidt een brandhaard zich minder snel en blijft de dragende constructie langer integer. Dit schept vluchtkansen en ruimte voor brandbestrijding.

Alle nieuwbouwprojecten in Nederland dienen minimaal te voldoen aan de brandveiligheidsnormen zoals opgenomen in het bouwbesluit. Bij sommige projecten kiezen ontwikkelaars om verder te gaan dan voorgeschreven. Abema helpt projectontwikkelaars en aannemers met het nemen van effectieve brandpreventieve maatregelen.

BRANDPREVENTIE MAATREGELEN BIJ RENOVATIE
Renovatie biedt de uitgelezen kans om de brandveiligheid te verhogen. Voor gebouwen ouder dan 10 jaar geldt dat u zeker flinke stappen kunt zetten: brandpreventieve maatregelen van vandaag liggen op een hoger niveau. Bij jongere gebouwen komt het voor dat aannemers de eisen van het bouwbesluit onvoldoende hebben opgevolgd. Heeft u twijfels over brandveiligheid? Laat dit zeker door een brandpreventiedeskundige nakijken!

Moderne brandpreventieve maatregelen beperken de schade bij brand aanzienlijk. Brandwerende materialen vertragen de verspreiding van vuur. Dat schept tijd om de brand te bestrijden en het pand te ontvluchten. Specialist ​Abema verzorgt totaalprojecten voor brandpreventie en realiseert specifieke brandpreventieve maatregelen.

OVER ABEMA
Abema werkt sinds 2004 als gekwalificeerd specialist aan bouwkundige brandpreventie. We zijn deskundig op het gebied van regelgeving. Ervaren in het uittekenen en verwezenlijken van het de maatregelen. Kennis, planning en zorgvuldigheid – dat is waar bouwkundige brandpreventie volgens ons om draait.

Kennis op peil
We blijven op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van constructieve brandpreventie. We kennen de producten tot in details en weten hoe we ze in de praktijk kunnen benutten. Vanuit dit overzicht vinden we de effectiefste methodes om aan gestelde eisen voor brandpreventie te voldoen.

Goede planning
Het is ons doel om in zo kort mogelijke tijd te doen we wat we moeten doen. Dat vraagt om strakke planning. In de juiste fase instappen, zodat we direct aan de slag kunnen. En goed afstemmen, zodat de bouw snel verder kan naar de volgende stap.

Zorgvuldig werk
Brandpreventieve materialen halen hun specificaties alleen als ze op de juiste manier toegepast worden. Bouwkundige brandpreventie vraagt om mensen die graag precies werken. ​​​Zorgvuldigheid zit in de aard van onze installateurs. Ze werken netjes en laten de bouwplaats opgeruimd achter.


Contactgegevens
Alcoalaan 8 n
5151 RW Drunen
T: 073-5118803
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000