< Terug naar alle leden

Leebo Intelligente Bouwsystemen Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Wat we doen

Bij de mensen van Leebo gaat nuchtere, Brabantse professie samen met innovatieve benadering van uw project en het nakomen van afspraken. Dit betekent dat u altijd op ons kunt rekenen voor de beste oplossing en dat wij deze met een glimlach realiseren. Wij kunnen dit alleen bereiken door te werken met een vaste kern van mensen. Een aantal van ons is al vanaf het begin bij Leebo betrokken. Dat zegt niet alleen iets over hoe wij met elkaar omgaan, het garandeert ook kennis en vakbekwaamheid.

Onze engineers zijn gespecialiseerd in het werken met onze lichte, maatvaste constructies en gebruiken deze kennis om hiermee een oplossing op maat voor te stellen.

Onze oplossingen

Onze oplossingen zijn gebaseerd op koudgewalste stalen delen. Dit garandeert een minimum aan gewicht in combinatie met een maximum aan stijfheid en maatvastheid. Een bijkomend voordeel is dat een grote bouwsnelheid kan worden behaald. Door gebruik te maken van de montagelijn in de fabriek kunnen relatief grote delen worden geprefabriceerd. Dit verkort de bouwtijd enorm. Ook is daardoor de leveringszekerheid maximaal.

Oorspronkelijk specialiseerden wij ons in geveloplossingen. Daarin zijn wij toonaangevend. Voor beter, lichter en sneller weet inmiddels bijna iedereen ons te vinden. Klik hier voor een greep uit de gerealiseerde projecten. We maken zo veel mogelijk gebruik van een gestandaardiseerde basis. Hierop is vrijwel iedere afwerking mogelijk, van keramiek tot hout en van bond tot glas. Zo worden de voordelen van systeembouw gecombineerd met kwaliteit en flexibiliteit. Kortom, bij ons komen prefab en high-end samen.

Naast gevels bieden wij meer oplossingen op bouwkundig gebied, zoals woningbouw en -uitbreidingen, bouw van (tijdelijke) units en tal van andere producten. In veel gevallen werken we hierbij samen met gespecialiseerde bedrijven. Vraag gerust of wij met u kunnen meedenken op prefabgebied. Voor alle oplossingen die we leveren geldt één gemeenschappelijke factor: wij doen geen concessies. Niet aan kwaliteit, niet aan service. Wij willen alleen boven verwachting presteren.

Onze werkwijze

Geen project is hetzelfde. Het is de kunst van onze engineers om de gemene deler te vinden. Zo kunnen we maximaal gebruik maken van de systeemvoordelen. Het is daarom gewenst om in een zo vroeg mogelijk stadium bij een project betrokken te raken. Door een project samen te doen wordt onze kennis gecombineerd met de uwe en ontstaat het beste eindresultaat. In zo’n traject zien wij onszelf meer als sparringpartner dan als leverancier.

In gevallen waarbij wij niet betrokken zijn bij het ontwerp wordt niet zelden een alternatief voorstel gedaan. Wij zijn namelijk eigenwijs genoeg om te denken dat wij de best passende oplossing bieden.

Nadat het ontwerptraject is voltooid wordt door de calculator een offerte gemaakt. Hierbij vindt nauw overleg plaats met de engineers die het product moeten ontwerpen. Na de acceptatie van de offerte wordt een uitgebreide planning opgezet. Hierbij zullen wij voor zover mogelijk voldoen aan de wensen van de klant. Hierna kan de werkvoorbereiding beginnen.

De productie en montage is de afsluiting van het project. Door de gedegen voorbereiding komt u niet voor verassingen te staan.


Contactgegevens
Touwslager 18
5253 RK Nieuwkuijk
T: 073-5132950
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1989
Vestigingen: -
Jaaromzet: -