< Terug naar alle leden

BIQER Motoren - BMW Motorrad Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

De eerste full-experience BMW Motorrad dealer van Europa. De showroom en werkplaats van BIQER zijn voor elke motorfiets liefhebber de moeite waard om te bezoeken. Onze specialisten adviseren je graag bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motorfiets. Onze collectie bestaat niet alleen uit prachtige nieuwe BMW motorfietsen, maar ook uit occasions en classics.
Naast advies kun je ook een werkplaatsafspraak maken voor al het onderhoud van je BMW motor. Zowel voor regulier onderhoud als reparaties of schadeherstel kun je bij BIQER terecht. Check zeker onze Youngtimer Service voor het behoud van jouw BMW motorfiets. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie BMW motorfietskleding en accessoires.
En ben je tevreden over je motorfiets, Uiteraard kun je bij BIQER altijd terecht voor een smakelijke kop koffie.

OVER ONS
BIQER: voor bikers met oog voor Quality
De naam BIQER is veelzeggend. 5 letters drukken in één woord de doelgroep én de bedrijfsfilosofie uit. Het Engelse woord voor motorrijder en de ‘Q’ van quality. Als dealer van BMW motoren schrijft BIQER deze merkbelofte kwaliteit met hoofdletters. Kwaliteit slaat natuurlijk op de uitgebreide collectie BMW motoren die BIQER verkoopt. Verder staat ook de kwaliteit van de BMW motorservice en dienstverlening hoog in de het vaandel. Als klant kun je dus altijd rekenen op een eerlijk, goed onderbouwd advies. BMW rijders hebben van origine hoge verwachting van hun BMW motor. BIQER wil deze verwachtingen waarmaken en het liefst overtreffen

HET WERKPLAATSTEAM
DE BMW MOTORRAD WERKPLAATS VAN BIQER
Onze monteurs
Opgeleid voor de beste service
Onze monteurs hebben een passie voor motorfietsen, in het bijzonder BMW. Met een zeer uitgebreide kennis van dit prachtige product kunnen zij service bieden op het hoogste niveau. Door jarenlange BMW ervaring zijn zij in staat om snel en efficiënt de meest uiteenlopende onderhoudsbeurten, reparaties en diagnoses uit te voeren. Met behulp van onze BMW voertuigdiagnosecomputer, en de jaarlijkste trainingen bij de BMW Training Academy zijn onze monteurs bekend met de nieuwste software om snel en kundig de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

MOTOR ONDERHOUD
BMW MOTOR ONDERHOUD VAN BIQER
Voor BMW motor onderhoud ben je bij BIQER aan het juiste adres. Is het tijd dat er een service of een inspectie plaatsvindt? Dan raden we je aan om daarvoor meteen een afspraak met de werkplaats van BIQER te maken. Dat is belangrijk voor de veiligheid, de betrouwbaarheid van je motor en de eerste jaren ook voor het behoud van je garantie.

Service en kwaliteit van BMW Motorrad
Al onze monteurs hebben de juiste opleiding gevolgd en hebben uitstekende kennis van elke BMW Motor. Hierdoor wordt je bij BIQER voorzien van vakkundig BMW motor onderhoud. Onze monteurs zijn ervaren motorrijders waardoor ze de motoren door en door kennen. Niet alleen vanuit het boekje. Door deze passie en kennis te combineren zorgen zij ervoor dat jouw BMW motorfiets piekfijn in orde wordt gemaakt.

Transparant
In de breedste zin van het woord
Transparantie, daar houden we van. Dat kun je zien aan onze open werkplaats, ook wel Workshop of the Future genoemd. BIQER was de eerste die dit concept in Europa invoerde. In plaats van een afgeschermde werkplaats ben je bij ons meer dan welkom om een kijkje te komen nemen. Maak gerust een praatje met onze monteurs, en kijk hoe je motor de service krijgt die hij verdient.

Ook qua facturen zijn we volledig transparant. Bij ons zul je geen sluipkosten of kleine lettertjes op een factuur vinden. Onze serviceadviseurs kunnen iedere euro op een factuur verantwoorden.

Eerlijk bandenadvies
Uit eigen ervaring
De tijd dat een band enkel rond en zwart is, is al lang voorbij. Soms is het moelijk om door de bomen het bos nog te zien in een markt die constant in beweging is. Bij BIQER geloven we in advies op basis van eigen ervaringen. Daarom testen we zelf met de banden die we aanbieden. Zo weten we precies wat we adviseren, en kunnen we een passend advies voor iedere situatie geven.

We kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hou je van een band die je uitdaagd om bochten sportief te nemen, of wil je zelf die controle behouden? Is levensduur een belangrijk aspect, of rijdt je vaak door weer en wind? Voor iedere situatie kunnen wij een passende band adviseren op basis van eigen ervaringen, specifiek voor jouw situatie. Dat is toch net even anders dan een bandentest lezen.

SCHADEHERSTEL
UW BMW TERUG IN NIEUWSTAAT
Schade is al vervelend genoeg, en je hebt het lang niet altijd zelf in de hand. Mocht er nu toch iets gebeuren is het fijn dat je op BIQER kunt vertrouwen. Onze monteurs en service adviseurs zijn zeer ervaren in het calculeren van een schade. Door het gebruik van enkel originele BMW onderdelen kunnen wij uw BMW weer in nieuwstaat aan u afleveren.


Contactgegevens
Vaalserbergweg 297
5628 CG Eindhoven
T: 040-3033766
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -