< Terug naar alle leden

ArCoRec Branche: Facilitaire dienstverlening, Afvalverwerking

Bedrijfsomschrijving

ArCoRec is specialist in elektronica recycling. Wij hebben een passende oplossing voor ieder type elektronica, waardoor u zowel grote als kleine oude elektrische apparaten in kunt leveren.

ArCoRec is een “Urban Miner”. Dit betekent dat we op zoek zijn naar secundaire grondstoffen die reeds in onze samenleving aanwezig zijn. Hierbij ligt de nadruk op metalen en edelmetalen uit elektronica.

Elektronica recycling is een belangrijk onderdeel van duurzaamheid, omdat het bijdraagt aan het verminderen van de impact van e-waste op het milieu. E-waste verwijst naar elektronische producten die aan het einde van hun levensduur zijn gekomen en niet meer worden gebruikt, zoals oude computers, mobiele telefoons en andere elektronische apparaten. Het is belangrijk dat we allemaal verantwoordelijkheid nemen voor het verminderen van e-waste en het maximaliseren van de waarde van onze elektronische producten.

Het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbaar en gecertificeerd recyclingbedrijf zoals ArCoRec om ervoor te zorgen dat e-waste op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Wij zorgen ervoor dat schadelijke stoffen veilig worden verwijderd en dat de materialen die kunnen worden gerecycled, worden teruggewonnen.

ArCoRec en duurzaamheid
Elektronica recycling speelt een belangrijke rol in duurzaamheid en het verminderen van onze impact op het milieu. Het is belangrijk dat we allemaal verantwoordelijkheid nemen voor het verminderen van e-waste en het maximaliseren van de waarde van onze elektronische producten. ArCoRec is WEEELABEX-gecertificeerd en dit geeft aan dat wij voldoen aan de Europese normen voor de behandeling van e-waste. Tevens is ArCoRec Wecycle-inleverpunt.


Contactgegevens
Kleiweg 10
5145 NB Waalwijk
T: 0416820218
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000