< Terug naar alle leden

IBN Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Voor iedereen

Iedereen heeft talent. Jij ook. En net als ieder ander verdien je de kans om dit te ontwikkelen via passend werk. Wij gaan voor een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet.

Heb je wat extra ondersteuning naar werk nodig? Omdat je al een tijd werkloos bent, doordat je het niet trok op je werk? Met een burn-out thuis zit of na een reorganisatie op zoek moest naar heel ander werk? Maar weet je niet waar te beginnen? Wij kijken naar jouw talenten en ambities en hoe jij weer kunt bouwen aan een loopbaan. We willen dat jij weer mee kunt doen. Want werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt.

Kansen bieden door werk uit te besteden


Op uw eigen locatie of bij IBN
Sociaal ondernemen kan op vele manieren. Door een betrokken medewerker te detacheren binnen uw bedrijf, door werk te bieden aan mensen bij IBN of een medewerker rechtstreeks in dienst te nemen. Maar ook het doorontwikkelen, coachen of re-integreren van uw eigen medewerkers maakt u een sociale ondernemer en kan via IBN.

Op de productielocaties van IBN en in de kwekerijen worden vele mooie producten gemaakt of verwerkt door medewerkers van IBN. Zoals lampen voor designmerken als Moooi, Graypants en Japth, automatten voor Berco en stroopwafels voor Daelmans. En denk ook eens aan het schoonmaken binnen uw bedrijf en het groenonderhoud van uw buitenruimte. Allemaal werkzaamheden die uit worden gevoerd door mensen van IBN. Waar tijd en begeleiding bij geboden wordt en mensen trots zijn op het eindresultaat. Producten die over heel de wereld worden verkocht of direct zichtbaar zijn in de regio waarin we allemaal werken. Samen bieden we deze kansen aan mensen die net even wat extra hulp nodig hebben.

Samen sociaal ondernemen
Gezamenlijk zorgen we voor een inclusieve arbeidsmarkt

Sociaal betrokken is toch normaal
Vanuit een sociaal hart, omdat u betrokken bent bij de maatschappij en iedereen een kans wilt bieden. Omdat u binnen uw familie of vriendenkring iemand kent die extra kansen nodig heeft, of omdat u in de maatschappij mensen ziet die te weinig kansen krijgen. Omdat we allemaal, gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor participatie en het bieden van werk. En dat dat kan met hard werkende, loyale en motiveerde medewerkers is toch gewoon die extra bonus die het werken net nog even mooier maakt? Medewerkers via IBN zijn gewoon een waardevolle aanvulling voor uw bedrijf!

Social return samen met IBN
Zowel medewerkers die rechtstreeks bij een werkgever aan de slag zijn als medewerkers die werk uitvoeren via IBN tellen mee bij Social Return. Dus ook de diensten zoals schoonmaak, groen of ompakwerkzaamheden uitgevoerd via IBN, tellen mee bij een Social Return opdracht. Op eenvoudige en toegankelijke wijze creëert u niet alleen werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar voldoet u ook aan Social Return.

DOEGOODS
Dubbel goed doen door je medewerker te verrassen met een geschenk en een baan te creëren voor een ander. DOEGOODS helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk door de verkoop van geschenken.
In samenwerking met ons moederbedrijf IBN bieden we kansen aan medewerkers die het zonder steuntje in de rug (nog) niet redden op de arbeidsmarkt. We creëren een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en bieden werk waarin ze uitblinken. Dat geeft een voldoening die nauwelijks in woorden is uit te drukken.

1 Jij blij, wij blij!
Waar je ook voor kiest, je zorgt niet alleen voor een glimlach op het gezicht van je medewerkers of relaties, maar ook op de vele gezichten van de mensen achter DOEGOODS. De volledige winst investeren we in onze medewerkers. Daarnaast worden wij blij van leveranciers met een duurzaam goed verhaal, hier werken we dan ook graag mee samen.
2 Voor ieder wat wils
Met DOEGOODS heb je volop keuze. Wat dacht je van een geschenk met regionale producten? Een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk?
Of kies je liever voor een origineel brievenbuspresentje, of duurzame kantoorartikelen?
3 Social Return
DOEGOODS als onderdeel van IBN is PSO 30+ gecertificeerd en daarom telt je aankoop mee voor je social return invulling. Je aankoop mag daardoor worden meegeteld bij de PSO-invulling op het onderdeel sociale inkoop.

Wat doen we met onze winst?
Extra mooi aan DOEGOODS is dat telkens als je jouw medewerkers verrast met een van onze geschenken, je tegelijkertijd zorgt voor werk en ontwikkeling van medewerkers van IBN. Zij maken de kartonnen designproducten zelf en pakken onze pakketten in. De winst die we maken investeren we in onze medewerkers. Door ze bijvoorbeeld cursussen op het gebied van basisvaardigheden aan te bieden krijgen ze de kans zich te ontwikkelen op het gebied van lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden.

DOE GOOD TOT DOEGOODS
www.doegoods.nl


Contactgegevens
Hockeyweg 5
5405 NC Uden
T: 0413-334455
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 7
Jaaromzet: -