< Terug naar alle leden

Patel Machine Tool Services Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

OVER ONS

Patel Machine Tool Services B.V. en Partech hebben sinds juli 2018 hun krachten gebundeld.
Door de samenvoeging van Patel Machine Tool Services B.V. en Partech hebben wij de kennis en deskundigheid naar een nog hoger niveau kunnen brengen. De 2 bedrijven samen maken meerdere werkzaamheden mogelijk en kunnen alle klanten nog meer diversiteit in werkuitvoering bieden.

Wij werken binnen beide bedrijven als één team. Iedereen is sterk in zijn vakgebied en door samen te werken kunnen wij de producten tot een mooi eindresultaat brengen.

Ons team heeft de nodige opleidingen en ervaring waardoor wij u als klant vakkundig kunnen helpen.
Iedere dag weer passen wij de juiste kennis en deskundigheid toe, waardoor wij in overleg met u de producten als een sieraad de deur uit laten gaan.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00-17.00. Maar ook buiten deze openingstijden kunt u bij ons terecht op afspraak.

Wij ontvangen u graag in onze machinefabriek onder het genot van een bakje koffie of thee en horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

MACHINE FABRIEK
Wij zijn een machinefabriek die voornamelijk werkt met CNC draai- en freesbanken van Mazak/Harrison Alpha.
Deze machines zijn geschikt om diverse producten voor u te maken, van kleine tot grote maatvoeringen en aantallen. Wij kunnen dit voor u maken vanaf tekening, reproduceren van het originele onderdeel of u kunt er voor kiezen dat wij het voor u komen inmeten.
De producten die wij kunnen maken zijn erg divers door onze machineaanbod. De materialen die wij voornamelijk bewerken zijn metalen en kunststoffen.
De bedrijfstakken waar wij voornamelijk voor werken zijn de betonindustrie, voedingsmiddelindustrie, off-shore, petrochemische bedrijven, kunststofindustrie en scheepsbouw.

Naast het werk in de machinefabriek beschikken wij over technisch personeel dat voor u werk op locatie uit kunnen voeren. Ons bedrijf beschikt over de juiste vakmanschap en middelen voor onderhoud aan (proces)technische installaties. Wij helpen u graag bij nieuwbouw, reparatie- servicewerkzaamheden en modificaties.


Contactgegevens
Energieweg 35
4906 CG Oosterhout
T: 0162-452321
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -