< Terug naar alle leden

Aeternus Corporate Finance Eindhoven Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Aeternus. Your M&A Strategist

Met ruim 40 specialisten en 700 succesvolle overnamedeals in de afgelopen 17 jaar zijn wij úw adviseur bij nationale en internationale bedrijfsovernames. Met een scherpe blik begeleiden wij bedrijven in het top-mkb en mid-corporate segment. Altijd volgens een strategie en doelbewust, dat is onze aanpak. De zaken overzien, inzichtelijk maken en toeslaan op het juiste moment. Dat maakt ons succesvol in M&A.

De beste overnamedeal voor u als ondernemer
We realiseren overnames in Nederland en in het buitenland. Dat doen we voor bedrijven in het top-mkb en mid-corporate segment. Op weg naar een verkoop sturen we systematisch naar een hogere verkoopprijs. Daarnaast zijn we specialist in bedrijfswaardering en adviseren we bedrijven in het optimaliseren van de financiering en het aantrekken van groeikapitaal.

We zijn ervan overtuigd dat onze branchekennis, kennis van businessmodellen en bedrijfswaardering en ons sterk (inter)nationaal netwerk belangrijk is voor een optimaal resultaat in elke M&A transactie. Daarom investeren we hierin door middel van eigen onderzoek, het inschakelen van branche- expertise uit binnen-en buitenland en continue educatie van onze professionals. Zo zijn we voor u de juiste partner die in elke fase van een aan-of verkoopproces de juiste strategie klaar heeft.

Bewezen trackrecord
Met een team van 40 specialisten gevestigd in kantoren in Eindhoven, Amsterdam en Venlo, heeft Aeternus in de afgelopen 17 jaar meer dan 700 overnamedeals gerealiseerd, zowel nationaal als internationaal.

Branchekennis
Bij Aeternus werken we met gespecialiseerde branche teams die op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen, multiples, recente deals en actieve kopers en verkopers binnen uw branche.

Sterk internationaal partnership
Om transacties internationaal te begeleiden heeft Aeternus via de 35 partners in M&A Worldwide toegang tot + 400 M&A professionals in +35 landen.


Contactgegevens
Professor Doctor Dorgeolaan 30
5613 AM Eindhoven
T: 085-0517838
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -