< Terug naar alle leden

Bulsink Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

BUILDING AMBITIONS MET BULSINK
Wij helpen organisaties in de markten retail, hospitality, leisure, office en care bij het bewaken en optimaliseren van hun formules. Daarbij brengen we niet alleen onze markt overschrijdende bouwkennis in, maar ook ons marktbrede netwerk.

De behoefte aan beleving. De herbestemming en herontwikkeling van gebouwen. De noodzaak om te verduurzamen. De digitalisering en multifunctionalisering in winkels, horecapanden, kantoren en praktijkruimtes. Als het om huisvesting gaat, moeten organisaties continu omdenken, omschakelen en ombouwen. Daarbij is de behoefte aan één aanspreekpunt groter dan ooit. Wij zijn dat ene aanspreekpunt. Welke ambities je ook hebt, wij helpen je om ze te realiseren.

WE GET THINGS DONE
Als general contractor nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het bouwproces en het eindresultaat. Inclusief de financiële risico’s. Wij doen het afgesproken werk. Binnen de afgesproken tijd. Voor de afgesproken prijs. Wij zijn Bulsink. We get things done.

VERNIEUWEND EN EFFICIENT SAMENWERKEN
Om sneller, beter en tegen lagere kosten te bouwen maken wij gedurende het hele bouwproces gebruik van geavanceerde digitale hulpmiddelen. Van VR- en AR-visualisaties waarmee we tekeningen tot leven brengen tot webcams op de bouwplaats om de voortgang van projecten te volgen.

ACTIEF DOOR HEEL EUROPA
Ben je internationaal actief? Mooi, wij ook. We hebben teams in verschillende Europese landen, die goed op de hoogte zijn van de relevante wet- en regelgeving ter plaatse. Daardoor kunnen we bij projecten over de grens snel schakelen. En heb jij één aanspreekpunt voor je vestigingen in binnen- en buitenland.

Bulsink heeft twee ISO-certificeringen behaald die de inspanningen van het bedrijf onderstrepen. De ISO 14001-norm gaat over de kwaliteit van ons milieu-managementsysteem. De certificering geeft aan dat we een goed evenwicht hanteren tussen milieu, maatschappij en economie, waarmee we duurzaamheid stimuleren. En de ISO 9001-norm beschrijft de belangrijkste vereisten voor kwaliteit van de werkprocessen. Bulsink toont hiermee aan hoge eisen te stellen aan de normen en kwaliteit van onze diensten. Het behalen van de ISO-certificaten betekent ook dat we continue streven naar verbeteringen.


Contactgegevens
Ekkersrijt 7005
5692 HB Son en Breugel
T: 040-2807260
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1928
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -