< Terug naar alle leden

Kwinten Assurantiën Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Kwinten assurantiën
Wij zijn onafhankelijk, dus hebben geen financiële banden met verzekeringsmaatschappijen of banken. We werken samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen die ieder een eigen specialisme hebben.
Ons uiteenlopend aanbod van maatschappijen en soorten verzekeringen zorgt ervoor dat wij u een op maat gemaakt voorstel kunnen doen.

Kwinten assurantiën, uw adviseur!
Ondernemen is risico's nemen
Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.

Bij Kwinten assurantiën vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw verzekeringsvragen. Op basis van een risicoanalyse brengen wij een advies uit welke risico’s uw onderneming loopt en welke verzekeringen u in principe nodig heeft om deze af te dekken. U als ondernemer bepaalt uiteindelijk welke risico's u wilt lopen en welke niet.

Kwinten assurantiën begeleidt u bij een risicoanalyse en risicobeheersing binnen uw onderneming. Daarbij nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!

Wij ondersteunen u en uw onderneming!

Online diensten
Wij streven er doorlopend naar om onze dienstverlening aan u verder te optimaliseren. Ook onze website zetten wij daarbij graag in.

Online bieden wij u daarom niet alleen veel informatie, maar ook bevat onze site diverse interactieve mogelijkheden. Zo hopen wij zo goed mogelijk in te spelen op uw wensen.

Kwinten assurantiën, uw adviseur!
Verzekeren is mensenwerk
Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Kwinten assurantiën combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt
Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen op 013 - 513 2218 of info@kwinten.com. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Moergestel of wij komen naar u. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. Bij Kwinten assurantiën krijgt u een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis is!


Contactgegevens
Kloosterlaan 2 B
5066 AN Moergestel
T: 013-5132218
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1998
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -