< Terug naar alle leden

Vermetten Etten-Leur Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Komt u uit de omgeving van Etten-Leur en zoekt u een accountantskantoor met een proactieve werkwijze en een jarenlange bestaansgeschiedenis? Kies in dit geval voor de deskundigheid van Vermetten | accountants en adviseurs. Wij beschikken over meerdere vestigingen in Brabant, waaronder in Etten-Leur en Roosendaal. Vanuit deze vestiging bedienen wij ondernemers in de wijde omgeving.

Accountantskantoor in Etten-Leur
Vermetten | adviseurs en accountants is een accountancy- en adviesbureau uit Brabant. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een omvangrijke organisatie met een professioneel team dat opereert vanuit een van onze vestigingen. Vanuit onze vestigingen adviseren en begeleiden wij MKB’ers op vlakken als MKB-ondernemerschap, het uitvoeren van audits, human resources, fiscaal recht, mediation en vraagstukken in de agrarische sector.

Deskundige accountant
Wij ondersteunen ondernemers in het binnen- en buitenland, maar ook grote organisaties die zich bevinden in uiteenlopende branches. Bij Vermetten | accountants en adviseurs kunt u rekenen op ‘Deskundigheid zonder gedoe’. Bij al onze werkzaamheden passen wij de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend toe – ook wel de 3D’s genoemd. Als klant van Vermetten | accountants en adviseurs levert u dit tal van voordelen op.

Neem contact met ons op
Bent u op zoek naar een deskundige, daadkrachtige en doeltreffende accountant in de omgeving van Etten-Leur? Neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van Vermetten | accountants en adviseurs. Onze adviseurs nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin zij u vertellen wat ze voor u kunnen betekenen. Graag tot ziens.

OVER VERMETTEN
Deskundig zonder gedoe
Bij Vermetten | accountants en adviseurs draait alles om deskundigheid, daadkracht en doeltreffendheid. Aan de hand van deze drie kernwaarden zorgen we ervoor dat ondernemingen worden voorzien van het beste advies en de slimste dienstverlening. ‘Deskundigheid zonder gedoe’ is daarbij ons motto. Met ruim 300 professionals in vestigingen in heel Brabant hebben we altijd de expertise in huis die u nodig heeft om te groeien.

Rijke historie
Alles uit de kast voor het beste resultaat. Al sinds John Vermetten in 1995 zijn eigen accountantskantoor oprichtte, is dát waar Vermetten | accountants en adviseurs voor gaat.

Team
Van HR-advies tot fiscaal advies en van e-commerce experts tot agrospecialisten: Vermetten | accountants en adviseurs heeft een schat aan ervaring en een overvloed aan kennis in huis.


Contactgegevens
Bredaseweg 107
4872 LA Etten-Leur
T: 088-8370000
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 9
Jaaromzet: > €5.000.000