< Terug naar alle leden

merkmeubelstoffen.nl Branche: Industrie, Textielindustrie

Bedrijfsomschrijving

We vertellen u graag meer over Merkmeubelstoffen

ONZE VISIE EN MISSIE
We hebben al 25 jaar ervaring in de industriële meubelstoffering voor grote gerenommeerde Nederlandse merken. Vanuit die passie en expertise maken we nu mooie, kwalitatief goede merkstoffen toegankelijk voor de consument. We leveren kwalitatief hoogstaande meubelstoffen, waaronder ook outdoor, leer en kunstleer, en zijn trots om van een groot aantal topmerken prachtige producten te kunnen verkopen aan zowel de consument als de zakelijke klant.

Wilt u meer weten over ons in een persoonlijk gesprek? Neem gerust contact met ons op

Topmerken in dit segment met de laagste prijsgarantie. Dat kunnen we realiseren omdat we u laten meeprofiteren van onze grote inkoophoeveelheden.

Wat zijn onze productgroepen?
- MEUBELLEER
- KUNSTLEER
- OUTDOOR STOF
- PANEELSTOF
- DECORATIESTOFFEN
- MEUBELSTOFFEN

BENT U EEN CONSUMENT?
Bent u een particuliere klant? Als u voor de eerste keer de webshop bezoekt, bevindt u zich automatisch in de shop voor de particuliere klant, de consument. U heeft, als particuliere klant, een zelf aan te maken account nodig om gebruik te maken van de pagina Favorieten. Hier kunt u selecties bewaren en tevens de uitgekozen producten visualiseren op de stoffentool. Die mogelijkheid wordt geboden als u de knop Favorieten aanklikt. Bij het bestellen van een staal of een product, krijgt u automatisch een account.

BENT U EEN ZAKELIJKE KLANT?
Heeft u een bedrijf en wilt u zakelijk inkopen? Dan vragen wij u om bij ons een zakelijk account aan te vragen. Er bevindt zich een knop om u aan te melden in het topmenu op onze website. Hiermee vraagt u een zakelijk account aan met aangepaste dealer prijzen. Nadat wij uw gegevens hebben gecontroleerd, sturen wij u de inloggegevens van uw zakelijke account via e-mail toe.

Veel voordelen voor de particuliere klant
Gratis verzending binnen
Nederland en België vanaf € 50,00

Bij bestelling vanaf € 250 reinigingsset cadeau*

*Alleen van toepassing voor particuliere klanten.

Grotere afname = Meer korting

FILTER UW WENSEN
Met het filter aan de linkerzijde op de pagina van de shop kunt u aangeven waar u naar op zoek bent en wat u specifiek wenst. Het filter is uitgebreid, maar u hoeft alleen aan te vinken wat u wenst. Vervolgens zullen, na elk gekozen filter, de betreffende producten op de pagina verschijnen.STALEN AANVRAGEN
Het is mogelijk om stalen aan te vragen voor de stoffen die wij verkopen in onze webshop. Voor het aanvragen van stalen willen wij u vragen om het contactformulier in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen.

KWALITEIT
Merkmeubelstoffen controleert alle producten voordat ze geleverd worden. Dit neemt niet weg dat er lichte afwijkingen kunnen optreden. Merkmeubelstoffen hanteert de industrienormen en toleranties die als aanvaardbaar worden gehanteerd binnen de textielhandel. Wij vragen u daarom de hieronder geplaatste kwaliteitsnormen goed door te lezen.

SALES CORNER
In onze Sales Corner hebben wij veel voordelige, maar vooral ook leuke en bijzondere aanbiedingen voor u. Overschotten van meerdere stofsoorten, leer en kunstleer. Maar ook stoelen, bankjes, poefen. Meer dan de moeite waard om daar regelmatig een kijkje te gaan nemen. Of abonneer u op onze nieuwsbrief waarin wij u op de hoogte houden van alle speciale aanbiedingen.

RETOURNEREN
De producten zijn voor u op maat afgesneden en kunnen dus niet geretourneerd worden. Dat is alleen mogelijk als de geleverde stof op meerdere aspecten afwijkt van het aangevraagde staal of duidelijk beschadigd is door welke reden ook. U dient dan binnen 24 uur na aflevering van de order ons daarvan per mail of telefonisch op de hoogte te brengen zodat wij dit kunnen onderzoeken en inden nodig oplossen. Hieronder hebben wij voor u de afwijkingen op een rij gezet waar u rekening mee dient te houden als u overgaat tot het aanschaffen van een van één van onze producten.

RETOURNEREN SALES CORNER
Producten uit de Sales Corner kunnen wel geretourneerd worden mits u het door Merkmeubelstoffen aangeboden aantal meters heeft afgenomen of het aangeboden meubel zoals een poef of bijvoorbeeld een of meerdere stoelen. In het geval u maar enkele meters van een bepaalde aanbieding meubelstoffen bestelt uit de Sales Corner, gelden dezelfde voorwaarden als vermeld bij Retourneren.

VERZENDKOSTEN
Merkmeubelstoffen bezorgt gratis in heel Nederland, België, Luxemburg én Duitsland. Bij een retourzending (na een door Merkmeubelstoffen bevestigde fout van het product of een product uit de Sales Corner) worden de kosten voor de retourzending altijd vergoed.


Contactgegevens
Beneluxbaan 10
5121 DC Rijen
T: 0161-748011
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -