< Terug naar alle leden

Mazeland Bedrijfswagens Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Het verhaal van Mazeland
Mazeland houdt zich al sinds 1985 bezig met de verkoop van personenwagens.

In 2003 begint Mazeland ook met de verkoop van bedrijfswagens, dat resulteert in 2005 in de oprichting van een separaat bedrijf met de naam Mazeland Bedrijfswagens.

Mazeland Bedrijfswagens levert het complete gamma van bedrijfswagens; van een kleine bestel tot een grote bus, standaard maat of extra lang en extra hoog. Meer en meer worden de laatste jaren ook vrachtwagens en allerlei specials, zoals kippers, heftrucks, 4x4 pick-up's, betonmixers en koel-vrieswagens verkocht.

Ons zusterbedrijf Mazeland Autoservice beschikt over een modern uitgeruste werkplaats met uitsluitend gecertificeerd personeel. Daar is het klein en groot onderhoud van uw bedrijfswagen in goede handen. Verder kan Mazeland Bedrijfswagens u ook assisteren met de aanvraag van uw financiering of leaseconstructie(financial lease).

Mazeland Bedrijfswagens verkoopt haar voertuigen zowel in Nederland als internationaal. De volledige documenten afhandeling voor uw internationale aankopen wordt door ons intern verzorgd. Ook voor derden is deze service beschikbaar.

De dagelijkse leiding van Mazeland Bedrijfswagens is in handen van Martijn Pieters.


Contactgegevens
Ekkersrijt 2008
5692 BA Son en Breugel
T: 0499-474267
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -