< Terug naar alle leden

MICE Operations Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Het enige dat we niet automatiseren is persoonlijke aandacht.
Als je niet bezig hoeft te zijn met herhalende taken kun je jouw tijd gebruiken voor het werk wat er echt toe doet: contact met mensen. Want wij geloven dat jij niet gemaakt bent om honderd keer dezelfde offerte te maken, maar om liefde en aandacht in elke klus te stoppen. Daarom automatiseren we alles, behalve het contact met klanten.

Wij zijn MICE Operations.
Het team van MICE bestaat uit een bont gezelschap van event professionals en ervaren technische specialisten. Samen combineren we onze kennis en affiniteit met de branche om MICE elke dag nóg beter te maken.

Event planning, CRM & sales software van nu.
De #1 online event planning, CRM en offerte software voor evenementenlocaties, catering en horeca. Ervaar MICE Operations direct zelf en je wilt nooit meer anders.

Waarom MICE?
MICE helpt evenementenlocaties, cateraars, vergadercentra, horeca en andere event professionals om administratieve processen te stroomlijnen, zodat er meer tijd is voor de gast.

- Altijd en overal toegang tot alle actuele informatie in je eigen online omgeving.
- Meer tijd voor je gasten.
- Zonder training direct aan de slag.
- Binnen een week is heel je bedrijf over.

We zijn event professionals, net als jij.
We hebben zelf jaren op de vloer van toonaangevende locaties in binnen- en buitenland gewerkt en zagen hoe het beter kon. Wat vinden we belangrijk?

- Altijd en overal toegang tot informatie. Of je nu in de keuken staat of thuis werkt.
- Minder tijd besteden aan de administratie en meer aandacht voor je gasten.
- Alle actuele informatie direct voor iedereen beschikbaar.

We staan altijd voor je klaar.
Als vakgenoten weten we hoe belangrijk het is om er te staan wanneer je ons nodig hebt. Daarom bieden we adequate ondersteuning via chat en e-mail. Zo is hulp altijd dichtbij.

- Adequate ondersteuning via chat, e-mail en onze uitgebreide handleiding. Maar ook zonder ben je zo op weg.
- We staan altijd open voor feedback en denken graag met je mee.
- Met ons implementatie-pakket ben je binnen een week helemaal overgestapt.

MICE wordt steeds beter.
Samen met onze klanten werken we elke dag keihard om van MICE de allerbeste event planning en sales software te maken. En met elke verbetering en uitbreiding haal je meer waarde uit MICE.

Gebruiksgemak staat voorop in elke functionaliteit.
Al onze klanten zijn het er over eens. MICE is makkelijker te gebruiken dan ieder ander event planning systeem op de markt. MICE is gemaakt om jou efficiënter te laten werken, ook zonder training. En daar doen we alles voor.

Onze uitgangspunten.
De inspiratie van MICE Operations komt uit de praktijk. Voor de ontwikkeling van het product hebben we met tientallen professionals van toonaangevende evenementenlocaties gesproken.

Meer betrokkenheid opdrachtgevers.

Opdrachtgevers willen betrokken zijn bij de ontwikkeling van hun evenement. Momenteel wordt het besproken gedurende een bezichtiging of een overleg en komen ze op de dag zelf nog met extra aanpassingen. Met MICE Operations kunnen ze op elk moment van de dag het systeem inzien. Daarnaast kunnen ze bij het desbetreffende onderdeel van het evenement opmerkingen plaatsen en berichten versturen naar de planner.

Online oriënteren.

Het aanvragen van een evenement is voor opdrachtgevers een langdurig proces via de mail of telefoon. Het evenement wordt eerst besproken. Vervolgens wordt een voorstel gemaakt dat later weer moet worden aangepast. Veel opdrachtgevers geven aan zich online te oriënteren op locaties en aanbieders, waarbij ze snel willen weten wat de mogelijkheden en geschatte kosten zijn voor hun wensen.

Direct feedback

Aanpassingen worden vaak telefonisch besproken of per e-mail verstuurd, maar de opdrachtgever krijgt in veel gevallen geen of laat de bevestiging of een wijziging is doorgevoerd. Door inzicht te geven in de actuele versie van het draaiboek kan de opdrachtgever vertrouwen op het correct verwerken van gevraagde aanpassingen.

Beter inzicht in de mogelijkheden.

Websites geven vaak niet alle informatie weer die een locatie te bieden heeft. In veel gevallen ontvangt de opdrachtgever pas na de aanvraag een PDF-document met alle verschillende mogelijkheden, van bruiloft tot vergadering. Een opdrachtgever zal sneller een aanvraag plaatsen als hij weet wat je kunt aanbieden voor een specifiek soort evenement.

Direct inzicht in de wensen van de opdrachtgever.

Het eerste contact met de opdrachtgever is erg belangrijkst. Je moet direct de wensen en behoeften inschatten. Daarbij speelt budget een belangrijke rol, schat je die te hoog in, dan kan het zo zijn dat de opdrachtgever naar de concurrent gaan. Schat je deze te laag in dan had je meer kunnen omzetten en waarschijnlijk had de opdrachtgever wel wat meer verwacht. Door de e-ventplanner krijg je direct inzicht in het budget en wensen van de opdrachtgever zodat je hier direct op kan inspelen.

Minder kantoorwerk, meer tijd voor gasten.

Het samenstellen van een offerte, doorvoeren van aanpassingen en het opstellen van overige documenten (zoals het draaiboek en werklijsten) zijn de meest tijdrovende activiteiten van een planner, terwijl deze tijd aan talloze andere zaken kan worden besteed. Daarom richt MICE Operations zich primair op het automatiseren van administratieve taken.

Altijd actuele informatie bij de hand.

Vaak hoor je “dat moet ik even opzoeken” en moeten event planners terug naar kantoor om documenten op te zoeken op de computer. In veel gevallen staan berichten, offertes, werklijsten en draaiboeken ook nog eens in verschillende systemen, of niet centraal. MICE Operations zorgt dat alle actuele informatie altijd en overal op te vragen is.

Inzicht in beschikbaarheid.

De eerste vraag van opdrachtgevers is in veel gevallen of er beschikbaarheid is op een bepaalde datum. In het bezettingsoverzicht kan de event planner direct zien welke zalen/locaties er beschikbaar zijn. Daarbij geeft het systeem suggesties in waar het evenement in combinatie met een opstelling past.

Bezichtigingen en presenteren.

Of je nou een bezichtiging hebt of op een beurs staat. Je hebt altijd alle mogelijkheden met productpresentaties bij de hand. Tijdens een bespreking of rondleiding kun je direct starten met plannen op een tablet of laptop. Je kunt eenvoudig foto’s en beschrijvingen laten zien van de verschillende arrangementen, hapjes of meubilair. Na afloop is de offerte direct klaar!

Overzichtelijke planning.

Evenementen moeten zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd worden. Diervoor moet de informatie duidelijk overkomen bij operationele medewerkers zodat de voorbereidingen getroffen kunnen worden.


Contactgegevens
Saksen Weimarplein 6
4818 LD Breda
T: 076-2043131
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -