< Terug naar alle leden

MICE Operations Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een Bredase organisatie die de laatste jaren hard nationaal en internationaal groeit. Binnen MICE combineren wij know-how van evenementen professionals met IT-ontwikkeling.

MICE Operations is dé software-partij voor de planning van vergader - evenementenlocaties. Ons systeem is speciaal ingericht op de wensen van evenementenplanners. Wij richten ons op een heldere manier van communiceren en opstellen van offertes, werklijsten en de facturatie. Ons systeem zorgt er simpel gezegd voor dat alle informatie rondom vergaderingen aan elkaar gekoppeld is. Wanneer er wijzigingen in een offerte zijn wordt dit automatisch aangepast voor de keukenlijst of de facturatie.

Dit zorgt ervoor dat jij als organisatie veel efficiënter kan werken, geen tijd meer verspilt met het overtypen van informatie uit de aanvragen en op een professionele. Bovendien is de uitstraling professioneel en kan deze aangepast worden per doelgroep of type evenement.

De automatisering van processen achter de schermen zorgt ervoor dat jij nog meer tijd hebt om op maat contact te hebben met de opdrachtgever!


Contactgegevens
Saksen Weimarplein 6
4818 LD Breda
T: 076-2043131
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -