< Terug naar alle leden

CombexCleaning en Opruimcoach Branche: Facilitaire dienstverlening, Overig facilitaire dienstverlening

Thumbnail
Bedrijfsomschrijving

CombexCleaning is in 2018 opgericht door Janet van Zantvoort. Door haar vader is zij in aanraking gekomen met deze branche. In haar jongere jaren heeft zij veel geleerd en ook andere werkzaamheden verricht wat ze nu implementeert in haar bedrijf.

Meedenken met de klant is voor ons belangrijk, want schoonmaken is maat- en vakwerk. Elke samenwerking begint met een goed gesprek. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk bij u langs te komen. Zo kunnen wij een plan van aanpak opstellen.

Als team zijn wij verantwoordelijk voor het functioneren van het bedrijf. Kwaliteit, integriteit en communicatie staan bij ons hoog aangeschreven op gebied van schoonmaken. We komen onze afspraken na.

Diensten - Ecologische schoonmaakdiensten voor bedrijven en particulieren.

- Schoonmaken bij bedrijven
Een schone werkplek is belangrijk voor medewerkers en klanten. Het zorgt voor rust, minder afleiding en zelfs voor minder verzuim. Samen met de opdrachtgever bespreken wij wat er moet gebeuren en wordt er een plan van aanpak opgesteld.
> Afnemen van meubels
> Vlekken van ramen en deuren verwijderen
> Stofzuigen en dweilen
> Sanitair schoonmaken

- Periodieke schoonmaak
Wij komen op vaste momenten terug om schoon te maken. Alle wensen worden besproken. Daarna spreken wij af wat er wanneer wordt schoongemaakt en zorgen wij voor een mooi resultaat.
> Zittingen en poten van stoelen en tafels
> Wanden en vloeren
> Keukens (compleet) schoonmaken
> Luxaflex of andere raambekleding

- Particulieren
Na een kennismaking en een rondleiding bij u thuis, spreken wij af hoe onze schoonmaakwerkzaamheden eruit komen te zien.

De basis bestaat vaak uit: de keuken, badkamers, toiletten en de woonkamer. Optioneel zijn: wassen, strijken, vouwen, inruimen en de ramen wassen.

Daarnaast letten wij vooral op specifieke zaken zoals het behandelen van de aanwezige materialen. Denk hierbij aan vloeren, tegels, keukenblad, natuursteen.

- Eenmalige schoonmaak
De eenmalige schoonmaak is vaak een grote schoonmaak. Wij helpen bij het schoonmaken na een verbouwing, renovatie, feestje of voor een oplevering.

Bij een grote schoonmaak komen wij met 2 personen de hele dag. Voor deze dienstverlening is het heel belangrijk om van te voren te weten wat er daadwerkelijk gedaan dient te worden. Natuurlijk is dit afhankelijk van de situatie, wensen en omvang. Wilt u hier meer over weten of een afspraak maken? Neem dan contact op.

- Schoonmaken met ecologische producten
Wij werken met hoogwaardige middelen op basis van Green Care die voor medewerkers veilig zijn, maar ook voor onze opdrachtgevers. In bepaalde gevallen werken wij met producten die hypoallergeen zijn, waar geen kleur en geurstof aan toegevoegd is.


Contactgegevens
Patrijslaan 3 B
5683 RK BEST
T: 06-46076557
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -