< Terug naar alle leden

Hudig & Veder Chartering BV Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

Hudig & Veder is uw wereldwijde logistieke partner voor slimme transport-, opslag- en handlingdiensten. Onze missie : uw bedrijf vooruit helpen. Van mineralen tot vliegtuigmotoren, van Van Goghs tot windmolens. Wij vinden voor u altijd de slimste manier om uw lading waar ook ter wereld te krijgen, mogelijk gemaakt door 225 jaar Nederlandse slimheid.

OVER ONS
Hudig & Veder is een familiebedrijf opgericht in 1795. Als bekende rederij kennen wij de oceanen, de stromingen en de wind. Wij anticiperen op de eisen en ontwikkelingen van het huidige marktklimaat. En bovenal begrijpen wij uw business. Jouw geld. Daarom willen wij graag grenzen verleggen om u het ultieme logistieke plan te bieden. Goed getimed en berekend, gebaseerd op de nieuwste inzichten. Dit op de meest economische, duurzame en betrouwbare manier uitgevoerd.

Wat uw logistieke avontuur ook mag zijn, Hudig & Veder staat klaar om uw bedrijf vooruit te helpen. Nu en in de toekomst.

- Waarden
Hudig & Veder is trots op haar reputatie als deskundige, dienstverlener en oplossingsdenker. Om deze reputatie te bereiken koesteren we onze kernwaarden: attent, waardevol, ambitieus, betrouwbaar en een slimme denker.

Om deze reputatie hoog te houden combineren wij jarenlange ervaring met fris vindingrijk denken, wij vinden het belangrijk om als EEN TEAM te werken.

- Gebaseerd op 5 krachtige richtlijnen:
1) ALLEMAAL SAMEN: Door al onze verschillende expertises en producten te verbinden en in te zetten zijn we sterker dan ooit. En waardevoller dan ooit! Want dan kunnen we onze klanten de best geïntegreerde ondersteuning bieden, allemaal onder één vlag.
2) DENK VOORUIT: Om te anticiperen op de dynamiek van ons bedrijf, houden we voortdurend onze ogen gericht op de volgende golven. Wij blijven op de hoogte van nieuwe inzichten en ontwikkelingen. We zijn al een aantal stappen vooruit op elke stap die we zetten.
3) BEGIN OP HET AVONTUUR: Door een zee aan mogelijkheden te zien en ons vlot aan te passen aan nieuwe kansen, zijn we altijd in staat om de slimste oplossing te bieden. Zelfs als het nog nooit eerder is gedaan. Zo leren, groeien en versnellen we.
4) WAARDE TOEVOEGEN: Ja, natuurlijk gaan we een stap verder. Door goed te luisteren naar onze klanten en andere H&V-disciplines en -diensten uit te breiden of te integreren. Zo creëren we extra waarde en verschuiven we de verwachtingen.
5) MAAK HET WERK: We doen wat we beloven. Omdat we weten wat we doen. En omdat we altijd een manier vinden om te leveren. Wat de expeditie ook wordt, we zullen onze bestemming bereiken. Op tijd en binnen budget.

- One-stop-shop
Hudig & Veder kan gerust omschreven worden als een one-stop-shop voor logistieke oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het wereldwijd vervoeren en opslaan van diverse soorten lading, zoals (droge) bulk, breakbulk en projectlogistiek.

Kennis en ervaring zijn cruciale pijlers van de dienstverlening van Hudig & Veder en vormen een groot onderdeel van het succes van het bedrijf. Maar ook de ontwikkelingen op IT-gebied spelen een grote rol. Voorbeelden hiervan zijn het zo efficiënt mogelijk inrichten van processen en het realiseren van datakoppelingen met klanten.

Hudig & Veder werd opgericht in 1795 en is sindsdien uitgegroeid tot de logistieke reus die het nu is. Dagelijks zijn zo'n 100 mensen hard aan het werk bij verschillende divisies: Chartering; Bulk; Doorsturen; en agentschappen. Met het hoofdkantoor centraal gelegen nabij de haven van Rotterdam, maar ondersteund door mondiale partners en via joint ventures in het Midden-Oosten en Europa, kan Hudig & Veder diensten op mondiale schaal aanbieden. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun zaken worden geregeld dankzij doorzettingsvermogen en creativiteit. Klanten weten dat ze bij Hudig & Veder kunnen rekenen op passende oplossingen voor al hun logistieke uitdagingen.

ABC-CONCEPT
Het Hudig & Veder ABC-concept bestaat uit een optimale samenwerking en korte communicatielijnen tussen de verschillende divisies Agencies, (Break) Bulk en Chartering. Hierdoor kan in een handomdraai een complete dienstverlening worden aangeboden en kunnen logistieke plannen op maat worden geleverd. Eén van die diensten is warehousing. Hudig & Veder beschikt over een eigen magazijn in de Laurenshaven in Rotterdam. In diverse andere samenwerkingen met partners kunnen ook terminal- en opslagdiensten voor inkomende en uitgaande ladingstromen voor breakbulk- en projectlading worden aangeboden. Deze omvatten:
douaneformaliteiten en overdracht via alle vervoerswijzen;
laden en lossen van binnenvaartschepen en zeeschepen;
overslag; En laden van containers en speciale apparatuur.

CREATIVITEIT IS EEN MUST
Creativiteit is een belangrijke vereiste voor de teams van Hudig & Veder. Het wordt effectief ingezet om de beste logistieke antwoorden te bieden op de behoeften van de klant. Bovendien is flexibiliteit in de maritieme sector van cruciaal belang. Een goed team en een internationaal netwerk zijn in zulke omstandigheden belangrijk. Gelukkig beschikken alle teams van Hudig & Veder over de kennis en ervaring om op de juiste manier met alle omstandigheden om te gaan. Hierdoor kan de hoge kwaliteit van de dienstverlening die de klanten van Hudig & Veder gewend zijn en verwachten, gegarandeerd worden.


Contactgegevens
Debussystraat 2
3161WD Rhoon
T: 0105-066644
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1795
Vestigingen: 8
Jaaromzet: -