< Terug naar alle leden

KVGM Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

We zijn er om certificatie waardevol te maken.
En dat kan! De principes die de basis vormen voor normen zijn heel logisch. De vertaalslag maken van de norm naar het DNA van een organisatie is de kunst. Pas dan kun je integreren in de processen van een organisatie.

Laat normen optimaal interpreteren nu net het vak zijn dat KVGM als geen ander verstaat.

Wij zijn KVGM.
Hoe doen we dat? Door eerst onze klant te begrijpen. Haar processen en vooral de mensen achter deze processen leren kennen. Zo worden we onderdeel van het proces, waardoor we vervolgens van binnenuit de norm transformeren en op het bedrijfsproces kunnen toepassen. Als vliegwiel gebruiken we onze jarenlange ervaring en onuitputtelijke kennis die we ook in de vorm van software en trainingen met de buitenwereld delen.

Waarom doen we wat we doen? Voor het resultaat van onze normtransformatie: de processen die op basis van de norm en onze filosofie veiliger, efficiënter of begrijpelijker zijn geworden, terwijl het certificaat is behaald. Het is onze uitdaging om niet louter vinkjes te zetten, maar om de norm bij iedereen op te laten gaan in hun manier van werken. Jaar in, jaar uit.

Inside-out.
Er zijn meerdere methodes om te certificeren. Je komt ver door de norm paragraaf voor paragraaf door te nemen en te implementeren in een organisatie. Vaak resulterend in een certificaat.

Wij kiezen echter onze eigen andere weg. Wij stellen jouw organisatie centraal en nemen de ambities, processen en cultuur als uitgangspunt. Simpelweg omdat organisaties veelal zelf al nadenken over doelen, verbeteren, veiligheid van medewerkers, klantgerichtheid en bedrijfscontinuïteit. Dan kunnen we dat beter als startpunt nemen en versterken.

Kortom: Bij ons staat de organisatie centraal, waarbij wij onze kennis en kunde op aanpassen. En de norm? Die transformeren we zodanig dat die voor de organisatie werkt.

Ons logo.
We hebben ons logo heel specifiek ontworpen. Niet alleen omdat we het mooi vinden en bij ons vinden passen, maar ook om de volgende zaken te benadrukken:

We werken graag vanuit het hart, het DNA en vanuit de doelen van de organisatie. Waarom? We sluiten ons aan bij de normen en waarden van een organisatie om uiteindelijk invulling te geven aan normen.

We veroorzaken graag beweging in een organisatie: een verbetering, een nieuw idee en een efficiënter proces. De cirkels staan voor deze beweging. Die zijn niet rond, maar dynamisch en flexibel, net als KVGM

We kiezen voor de korte weg. Vanuit het hart van de organisatie (de why) toewerken naar de how en what. Geïnspireerd op de Golden Circle vullen we zo normeisen in. Dat noemen we Inside-out en werkt op lange termijn veel beter dan de lange weg kiezen vanuit what, how naar wellicht why.

Samen veranderen
wij certificatie.
Begeleiding in het behalen en behouden van een certificaat. Wij focussen op continue verbetering waarbij wij een traject vanuit onze Inside-out methode aanvliegen. Onze dienstverlening komt tot stand in een klantgerichte mix van efficiëntie, effectiviteit en duurzaamheid. De kern van ons vak is het continu verbeteren van processen, risicobeheersing, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het verkennen van mogelijkheden voor verdere groei.

normen.
Kwaliteit
Milieu & Duurzaamheid
Veiligheid & Gezondheid
Informatiebeveiliging & Bedrijfscontinuïteit

Software for Safety
Manage je veiligheid

Gebruik onze slimme software om je Veiligheidsprocessen makkelijker, efficiënter en effectiever uit te voeren. Door slim informatie te vergaren en te verwerken verkrijg je inzicht en voldoe je eenvoudig aan wettelijke en normeisen.

Het voldoen aan wettelijke eisen?
Herkenbaar? Je wilt ondernemen, maar moet de geldende wet- en regelgeving naleven en in je bedrijfsproces meenemen. Je mist daarbij het overzicht welke regels voor jou gelden. Geen nood. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van geldende wet- en regelgeving naar efficiëntere processen en het verbeteren van jouw interne organisatie. Zodat jij gewoon kan ondernemen.

Wij helpen jouw organisatie met:
- Compliancerisico’s te beheersen;
- Het managen van Privacy-vraagstukken binnen de kaders van de AVG;
- Het opstellen en controleren van juridische documenten;
- Het geven van kort en bondig juridisch advies op de momenten dat de ondernemer dat nodig heeft;
- Stellen een voor jullie toegesneden compliance programma op om eventuele overtredingen sneller te ontdekken;
- Verminderen van reputatierisico van de onderneming;
- Het belang van naleving bij alle betrokkenen duidelijk te maken.

We doen dit door jouw organisatie volledig door te lichten. We leggen bloot waarom wet- en regelgeving niet is nageleefd, hoe controls beter kunnen worden ingezet en welke maatregelen je moet nemen om incidenten in de toekomst te voorkomen.


Contactgegevens
ECI 14
6041 MA Roermond
T: 0475-331660
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -