< Terug naar alle leden

Sicom Branche: Industrie, Textielindustrie

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Sicom en wij hebben meer in huis. Van schroefjes tot boormachines. Van deurmatten tot toegangstechniek. Van op maat gemaakte kleding tot koffiemok. Wij zetten een stapje extra, omdat we geloven in de kracht van aandacht. Dus wat jij ook nodig hebt, wat je vraag ook is. Wij gaan elke uitdaging aan.
Sicom maar op!

Kleding
(Bedrijfs)kleding die met trots gedragen wordt, dat zit wel goed bij ons. Volledig op maat gemaakt, zoals ons unieke zorgjasje. En volledig gepersonaliseerd door de samen gekozen kleding te bedrukken of te borduren. Wij hebben alles in huis en zorgen er persoonlijk voor dat de kleding bij jouw bedrijf en je medewerkers past!

Promo
Vlaggen, mokken, pennen, een luchtballon. Wat je maar kan bedenken, wij zorgen dat het volledig bij de uitstraling van jouw bedrijf past. Wij regelen alles voor je van product tot bedrukking. Heb je moeite om iets leuks te bedenken, verzinnen we met je mee. En als je wilt dat wij het verzenden naar al je klanten doen we dat ook gewoon voor je.

Toegangstechniek
Wij leveren, plaatsen en onderhouden alle onderdelen die ervoor zorgen dat mensen jouw gebouw veilig en vertrouwd betreden en weer naar buiten gaan. Van sleutel tot vingerafdruk en alles wat ertussen zit, wij hebben alle techniek in huis. En gelukkig zijn we zelf ook heel erg toegankelijk, dus neem contact op voor de mogelijkheden.

Groothandel
Alles om jouw project tot een goed einde te brengen hebben we in huis. Van schroefjes tot machines, van kit tot kwast. Gemakkelijk te bestellen of begin je dag gewoon bij Sicom, dan is het eerste bakkie van de dag ook van ons!

Wij zijn Sicom en wij hebben meer in huis.

Van schroefjes tot boormachines. Van deurmatten tot toegangstechniek. Van op maat gemaakte kleding tot koffiemok. Wij zetten altijd een stapje extra, omdat we geloven in de kracht van aandacht. Dus wat jij ook nodig hebt, wat je vraag ook is. Wij gaan elke uitdaging aan.

Sicom maar op!
Dat is de mentaliteit van ons bedrijf. We durven keuzes te maken en hebben daar plezier in. We denken mee, begrijpen waar andere ondernemers tegenaan lopen en helpen ze om in alle drukte van de dag met een kwalitatief product voor ze te komen, waar ze niet bij na hoeven te denken of het goed is.

Wij zeggen niet snel nee, maar gaan eerst kijken of er een oplossing is. En daarin gaan we heel ver voor onze klanten. Vertrouwen krijg je niet, dat win je. En dat doen we door altijd een stap extra te zetten voor iedereen die we helpen. Op welk gebied dan ook. Wij breken onze beloftes niet, zijn transparant in alles wat we voor je doen en aandacht kost niks bij ons, dat krijg je sowieso. Niet alleen als klant, maar ook als collega. Want alles wat je aandacht geeft groeit.

Waarom Sicom?
Persoonlijke aandacht
Bij ons is niemand een nummer, wij gaan door het vuur voor onze klanten. We staan altijd voor je klaar en iedereen weet bij ons een antwoord te geven op je vragen.

Kan niet bestaat niet
Als we ook maar enigszins denken dat iets kan dan gaan we er volledig voor. Wij genieten namelijk enorm van het succes van onze klanten

1 Trots
team
Onze collega’s en onze klanten vormen 1 team, dat trots is op alles dat we voor elkaar krijgen. We kijken naar elkaar om en doen ons werk met plezier.


Contactgegevens
Brieltjenspolder 14
4921 PJ Made
T: 0162-670403
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -