< Terug naar alle leden

Lumix-light Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

DE VERLICHTINGSSPECIALIST
Verlichting heeft grote invloed op ons dagelijks leven. Wij streven ernaar om verlichting voor de plekken waar we sporten, werken en verblijven zo optimaal mogelijk te krijgen. Goed licht geeft ons energie. Lumix steekt als verlichtingsgroothandel haar nek graag uit voor goede, veilige en duurzame verlichting. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van verlichtingsarmaturen voor sportaccommodaties, kantoren, retail, horeca, utiliteitsbouw en industrie. Dit doen wij op basis van gedegen advies en met onze jarenlange ervaring en kennis. Wij zorgen voor het advies en de producten, de installateur zorgt voor de installatie.

VAN IDEE TOT INSTALLATIE
Het maken van een goed verlichtingsplan begint met de juiste visie. Door de behoefte te achterhalen in samenwerking met de klant en de mogelijkheden in kaart te brengen, zal er een doordacht lichtadvies worden opgesteld. In gesprek met de eindgebruiker, architect, adviseur en installateur zal een passend voorstel worden gedaan wat inspeelt op de wensen van de eindgebruiker.
De verlichtingsarmaturen die nodig zijn om het idee uit te werken worden door Lumix geleverd.

PASSIE, DAADKRACHT EN KNOW HOW
Licht zit bij Lumix in het DNA. Lumix is leverancier van verlichting in utiliteitsbouw als kantoor, winkel, industrie, sporthal.

DE SPEERPUNTEN VAN LUMIX
- Enthousiast, oplossingsgericht advies;
- Uitstekende kennis van verlichting en de techniek;
- Gedreven door goede samenwerking.

LUMIX is in 2017 opgericht met het doel de verlichting in sportaccommodaties beter te maken en verlichting voor verblijfsruimtes te optimaliseren. Door de jarenlange ervaring in verlichtingsprojecten en eigen visie op mogelijkheden willen we onze klanten graag helpen. Op deze manier werken we mee om de wereld een klein stukje energiezuiniger, beter en mooier te maken.

Joost van Dillen is in 2017 gestart met het bedrijf. Na jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche opgedaan te hebben, en na 10 jaar verschillende ondernemersactiviteiten te hebben uitgevoerd was de oprichting van LUMIX een logische stap. Met de kennis, visie en ondernemerschap is een bedrijf opgericht wat meerwaarde biedt. Door nauw betrokken te zijn bij de ontwikkelingen in de branche, technische ontwikkelingen te volgen en uitgaan van een win-win situatie bieden we de beste oplossing.


Contactgegevens
Middelweg 34 B
5253CA Nieuwkuijk
T: 0641019817
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -