< Terug naar alle leden

F.M.I. Dusssen Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

F.M.I. Dussen: Voor al uw frees en draaiwerk beschikken wij over diverse betrouwbare machines, waaronder CNC draaibanken en freesmachines.

Ben jij opzoek naar een professioneel metaal draai- en freeswerk bedrijf die u ontzorgt? Dan bent u op de goede plek. FMID Dussen is het bedrijf dat bij u past.

- F.M.I. Dussen levert kwaliteit.
Onze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit bereiken we door een combinatie van expertise, betrokken medewerkers, moderne machines en een proces van grondige tests en controles, volgens ISO-9001: 2008 norm.

- KWALITEIT IN PRODUCTIE: Kwaliteit in het gehele productieproces.
Om te beginnen beschikken we over een goed uitgeruste meetkamer met meetmiddelen die een constante kwaliteit kunnen waarborgen. Indien gewenst leveren we onze producten met materiaalcertificaten en meetrapporten. Ook worden alle producten gekeurd door kwaliteitsinspecteurs. Bij het afstellen van het product en tijdens het gehele productieproces worden de producten frequent aan de vooraf gestelde kwaliteitsnormen getoetst. Deze resultaten zijn bepalend voor de productievoortgang.

- KWALITEIT CONTROLES: Steekproefsgewijze controle voor kwaliteit waarborging.
Vervolgens wordt elke batch, voordat deze naar de afdeling expeditie gaat, nog éénmaal steekproefsgewijs gecontroleerd met daarbij 100% visuele eindcontrole. Uiteindelijk worden de goedgekeurde producten op de afdeling expeditie zorgvuldig ingepakt in de hoeveelheden en emballage die u wenst.

- Kwaliteit bewerkingen
Bent u op zoek naar bewerkingen d.m.v. CNC of frees machines, dan bent u bij F.M.I. Dussen zeker aan het juiste adres. Wij produceren diverse kwaliteit bewerkingen. Top kwaliteit bewerkingen tegen een goede prijs.

ONZE BEWERKINGEN
- Zesspindel draaien
Bij F.M.I. Dussen hebben we de beschikking over een aantal zesspindel machines waaronder een CNC zesspindel. Omdat deze machines op 6 posities tegelijk bewerkingen uitvoeren kennen ze bijzonder korte cyclustijden.
- Transfermachines
Voor de grotere series vanaf 15.000 stuks zetten we onze transfermachines in. Een sterk punt van deze transfermachines is dat ze asymmetrische producten kunnen produceren met zeer korte cyclustijden. Win-win.
- CNC draaien en frezen
Voor de kleinere series maken we gebruik van universele CNC-machines. Dankzij een slimme opstelling zijn deze machines Lean te gebruiken en kunnen we het principe ‘single piece flow’ in de praktijk brengen.
- Gereedschapmakerij
Naast de eerder genoemde productiemachines beschikken we bij F.M.I. Dussen ook over een geheel eigen gereedschapmakerij. Hier slijpen we onder andere diverse verspanende gereedschappen.
- Buisbewerking
Ook voor het bewerken van al uw buizen kunt u bij F.M.I. Dussen uitstekend terecht. We hebben namelijk de mogelijkheid om buizen tot een maximale diameter van 42 te buigen.
- Samenstellen
Is de productie of bewerking van losse onderdelen voor u nog geen eindstation? Dan kunt u ons ook inschakelen voor het samenstellen van verschillende onderdelen.
- Afwerking
Uiteraard hebben we naast eerder genoemde producties bij F.M.I. Dussen de mogelijkheid om de verschillende producten op de juiste manier af te werken.


Contactgegevens
Loswal 5
4271 BA Dussen
T: 0416-392233
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: -
Jaaromzet: -