< Terug naar alle leden

Snijtechniek Brabant Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Snijtechniek Brabant
PERFECTLY CUT FOR YOU

Innovatief aluminium frezen
Bij Snijtechniek Brabant denken we altijd met je mee en door onze aanpak kun je sneller, efficiënter en duurzamer met aluminium bouwen. Met ons moderne frees en vorm machinepark van 10.000 vierkante meter is geen klus te groot en gaan we graag iedere uitdaging met je aan.

Een slimme aanpak zit in ons DNA
Wij leveren meer dan een kwalitatief product in alle facetten. Snijtechniek Brabant is een ervaren en vooruitstrevende partner, die innovatie, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan!

Inzetbaar voor diverse markten
Snijtechniek Brabant verwerkt aluminium, staal en RVS plaat- en profielmateriaal. Als totaalaanbieder leveren wij complete aluminium bouwpakketten in zeer uiteenlopende sectoren waaronder de jacht- en mega jachtbouw, scheepsbouw, industrie, architectuur en kunst sector. Het leveren van kwalitatief aluminium freeswerk op maat staat bij ons altijd voorop.

Onze diensten:
- Mega jachtbouw, wij zijn al jaren een vertrouwde naam in de mega jachtindustrie;
- Jachtbouw, wij leveren complete bouwpakketten voor de jachtbouw;
- Scheepsbouw, gespecialiseerd in het vervaardigen van klantspecifieke onderdelen voor de scheepsbouw;
- Industrie, de industriebranche vindt ook zijn weg naar Snijtechniek Brabant;
- Architectuur, SB produceert onderdelen en complete bouwpakketten voor de architectuur; en
-Kunst, wij leveren complexe onderdelen aan de kunstwereld.

Slimmer en efficiënter bouwen?
Van werkvoorbereiding tot aan transport. Snijtechniek Brabant denkt mee en een stap vooruit. Door onze aanpak kun je niet alleen slimmer bouwen, maar ook een stuk efficiënter. Dit levert al snel een besparing op tot wel 30% doormiddel van onze moderne freestechnologie. Dat is duurzaam bouwen.

Samenwerken met Snijtechniek Brabant
Snijtechniek Brabant levert bouwpakketten en onderdelen op maat in verschillende markten. Een duurzaam product, van materiaal tot verwerking. Met onze werkwijze zorgen we in voor een kwalitatief hoogstaand product.

Ervaren totaalleverancier
Om te kunnen voldoen aan de vraag vanuit de nationale en internationale markt was al vrij snel na de oprichting uitbreiding van zowel het machinepark als de locatie noodzakelijk. Ons moderne machinepark is vervolgens geleidelijk vergroot en wordt aangestuurd door een professioneel en ervaren team.

Dankzij onze innovatieve freestechnologie en uitgebreide vakkennis spreken we naast de jacht- en scheepsbouwindustrie ook al jaren de industrie, architectuur en kunst aan. De locatie aan de Forellenweg 6 in Raamsdonksveer beschikt momenteel over een 10.000 m2 grote fabriek.

Om in de toekomst een snelle levering en korte wachttijden te blijven garanderen, beschikken we over een grote voorraad aluminium. Ons proces bestaat uit het coderen, nesten, routeplanning, printen, frezen en vormen van aluminium onderdelen.

Innovatie als DNA
Snijtechniek Brabant is in 1991 begonnen met het leveren van bouwpakketten voor de jachtbouw en mega jachtbouw. Werken met aluminium is een dagelijkse bezigheid. Door autonome groei en innovatie zijn we marktleider van casco bouwpakketten voor botenbouwers in Nederland en Duitsland. Maar ook botenbouwers uit Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje en Turkije weten ons te vinden. Naast het in huis bewerken van profielen wordt ook intensief samengewerkt met lokale bedrijven voor assembleren van onderdelen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn hierbij belangrijke waarden.

Lokaal en regionaal betrokken
Lokale betrokkenheid toont Snijtechniek Brabant aan door sponsoring van (sport)evenementen in de omgeving. Samenwerken, innovatie en menselijke betrokkenheid: dan denk je aan Brabant.

Kortom, Snijtechniek Brabant is een ervaren, vooruitstrevende en innovatieve partner, die innovatie, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan!


Contactgegevens
Forellenweg 6
4941 SJ Raamsdonksveer
T: 0162-518285
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -