< Terug naar alle leden

N2 People Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Met ruim 12,5 jaar ervaring in de uitzendbranche en de inzet van internationale vakkrachten, beschikken we over een groot Europees netwerk met eigen kantoren in meerdere EU landen. Diversiteit zit in ons DNA. Niet alleen op de werkvloer, maar ook op ons hoofdkantoor werken we samen met meerdere nationaliteiten. Hierdoor begrijpen we onze vakkrachten en kunnen wij nog betere ondersteuning bieden aan zowel klant als vakkracht.

Onze Future At Work draait om: het invullen van de flexschil bij bedrijven met internationale vakkrachten en een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het bedrijfsproces.

N2 People
Gaat elke uitdaging aan in de sectoren Automotive, Techniek en Logistiek.

Hecht veel waarde aan de individuele ontwikkeling van de vakkrachten.

Is, indien gewenst, op de werkvloer aanwezig voor het begeleiden van vakkrachten.

Traint en test de vakkrachten.
Resultaat: productiviteitsverhogend, lagere kosten.

Ons bedrijf is gebaseerd op anders denken, geloven en doen. Ons streven is het bieden van een baan die bij de vaardigheden van de vakkracht past. Hier zetten we hoge normen van leef- en werkomstandigheden tegenover.

In een wereld vol innovaties en veranderingen is het van groot belang dat het werk binnen een organisatie efficiënt is en gebaseerd op een lange termijn perspectief. Onze diepgaande expertise staat garant voor maatwerkoplossingen voor technische, logistieke en automotive personele uitdagingen. Onze Future At Work begint niet alleen met het bieden van werk!

Future At Work
voor werknemers
Ons bedrijf is gebaseerd op anders denken, geloven en doen. Ons streven is het bieden van een baan die bij jouw vaardigheden past. Hier zetten we hoge normen van leef- en werkomstandigheden tegenover. Tot slot bestaan er mogelijkheden tot geïndividualiseerde trainingen, omdat we ten alle tijden willen bijdragen aan de ontwikkeling van onze mensen. Ons multiculturele team geeft ons de kennis hoe we jou kunnen stimuleren in je groei. Dit geeft uiting aan onze cultuurbewuste manier van denken en werken.

We zijn ons ervan bewust dat het een grote stap is om huis en haard te verlaten voor kansen in Nederland. Wij doen er alles aan om een tweede thuis te bieden voor onze mensen, daarom is jouw toekomst ons werk.

Future At Work voor partners
In een wereld vol innovaties en veranderingen is het van groot belang dat het werk binnen een organisatie efficiënt is en gebaseerd op een lange termijn perspectief. Onze diepgaande expertise staat garant voor maatwerkoplossingen voor technische, logistieke en automotive personele uitdagingen. Onze Future At Work begint niet alleen met het bieden van werk!

Het verhogen van de productiviteit op een flexibele basis en het leren kennen van de procescultuur op de werkvloer is ons doel. Wij gaan een stap verder door onze vakmensen lokaal te testen en op te leiden voor een directe match met onze opdrachtgevers. Door onze cultuurbewuste manier van werken, begrijpen we onze mensen en laten we ze doen waar ze goed in zijn. Maar nog belangrijker, we stimuleren de groei van ieder individu.

Als partner van onze klanten is het onze drijfveer om bij te dragen aan hun doelen en ambities. Uiteindelijk is het een voortdurende inspanning om onze vakkrachten te ontwikkelen en een efficiënte manier van werken bij onze klanten te stimuleren.

Is uw manier van werken Future proof?

N2 People - N2 Facility en Training Academy Uden zijn onderdeel van MENS GrOUP: https://mensgroupbv.nl/


Contactgegevens
Mandenmakerstraat 11
5405 BJ Uden
T: 085-0200805
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000