< Terug naar alle leden

MarketSales Tilburg Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Marketsales koppelt jou aan beslissers
Binnenkomen bij een retailer? De kans is groot dat je de zoveelste bent die aanklopt. Zie dan maar eens overtuigend over te komen. Zonder de juiste ervaring en ingangen een onbegonnen klus. Ik zorg ervoor dat je sneller bij de juiste persoon aan tafel zit.

Het begint bij het overtuigend overbrengen van je verhaal. Daarvoor moet je de cultuur van een bedrijf en land snappen, de taal spreken, de mensen doorgronden. Dat vraagt om een set specifieke skills. Om ervaring en waardevolle contacten. Die deed ik de afgelopen drie decennia ruimschoots op.

Sinds 1995 ontwikkel ik me als retailexpert en ondernemer. Eerst als distributeur, daarna ook als commercieel directeur van mijn eigen productiebedrijf in Frankrijk en als international business developer voor een grote bedrijvengroep in health en beauty. Mijn netwerk blijft zich uitbreiden en ik ben nu op een punt in mijn carrière dat ik mijn knowhow en contacten graag inzet om jouw product en voorstel onder de aandacht van de juiste beslissers te brengen.

Marketsales
ONTDEK OF HET KLIKT
1. Kennismaking
Klikken we? Als mensen, maar ook qua affiniteit met het product. Dat ontdekken we als we elkaar voor het eerst ontmoeten. We brengen de usp’s en slagingskansen van jouw product en voorstel in kaart.

2. Storecheck
Zijn we wederzijds enthousiast? Dan gaan we samen op pad. We bezoeken de winkel waar je jouw product graag in de schappen ziet voor een storecheck. Hoe zou jouw product in het schap staan? Welke concurrenten zijn er en wat doen die?

3. Afspraken
Hoe geven we onze samenwerking vorm? Naar welke datum werken we toe? Functioneer ik alleen als matchmaker of kan ik je breder ondersteunen?

4. De match
Aan de slag! We maken een overtuigende en onderscheidende presentatie. Ik zorg voor de match en regel jouw entree. Zie je jouw product al in de schappen liggen?


Contactgegevens
Kraaivenstraat 25-08
5048 AB Tilburg
T: 06-22695003
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -