< Terug naar alle leden

MULTIFIX Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

VERBONDEN
Met MULTIFIX.
Verbondenheid; dat is waar MULTIFIX sinds 1988 voor staat. Samen met onze partners, klanten en medewerkers werken we elke dag aan mooie oplossingen. Als betrouwbare en flexibele toeleveringspartner voor metalen en kunststof onderdelen, assemblage van mechanische en mechatronische halffabricaten en eindproducten, zoeken we naar de beste oplossing. Ben je benieuwd welke ambities we samen kunnen realiseren?

PRODUCTGROEPEN
Fasteners, Specials en Assembly.
Ben je op zoek naar een leverancier die je kan voorzien van betrouwbare bevestigingsmaterialen? Heb je een specifiek metaal of kunststof maakdeel nodig? Of ben je op zoek naar een partner die gespecialiseerd is in het samenstellen van mechatronische assemblages? Bij MULTIFIX ben je aan het juiste adres voor zowel Fasteners, Specials als Assembly.

FASTENERS
Uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen.
Ben je op zoek naar een totaalleverancier voor al je standaard- en speciale bevestigingsmaterialen? MULTIFIX denkt graag met je mee. Samen gaan we op zoek naar de, voor jou, geschikte logistieke oplossing.

Assortiment
MULTIFIX kan je alle standaard Fasteners leveren. Denk hierbij aan materialen volgens de DIN- of ISO-normering.

Daarnaast is het de aangewezen partner op het gebied van op maat gemaakte bevestigingsmaterialen. Met een uitgebreid netwerk en de juiste technische kennis zorgen we ervoor dat je de juiste Fasteners uitgeleverd krijgt. Speciaal voor jou gemaakt op basis van je wensen en behoeften.


SPECIALS
Klantspecifieke maakdelen.
MULTIFIX is de meest competitieve partner voor je klantspecifieke metalen- en kunststof maakdelen. Je producten worden met de grootst mogelijke zorg behandeld. Benieuwd wat MULTIFIX voor je kan betekenen?

Klantspecifieke metaal- en kunststof maakdelen
MULTIFIX heeft een eigen faciliteit in Shanghai, maar werkt daarnaast ook samen met een vaste kern van streng geselecteerde toeleveranciers in China. Er worden, in samenwerking, op grote schaal producten vervaardigd die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De toeleveranciers worden, door MULTIFIX, geauditeerd om zo de kwaliteit te waarborgen. Kunnen we je helpen met een van onderstaande producten uit metaal of kunststof?

- Draai- freesdelen
- Plaatwerk
- Constructiedelen
- Extrusies
- (Spuit)gietproducten
- Samengestelde producten

ASSEMBLY
Van sub-assembly tot eindproduct.
MULTIFIX is dé specialist op het gebied van mechanische en mechatronische assemblages. Kan MULTIFIX de assemblage voor je overnemen? Of ben je klaar om alle zorg uit handen te geven?

Uitgebreid traject
MULTIFIX verzorgt het hele traject; van de inkoop van enkelvoudige componenten en voorraadbeheersing tot de assemblage en uitvoerige kwaliteitscontrole op vervaardigde producten. Het sleutelwoord hierbij? Flexibiliteit. Jouw wens is de grootste prioriteit.

Met productiemogelijkheden in Nederland, Oost-Europa en Azië en een team van mensen die ieder hun eigen expertise hebben, is je productie in goede handen. MULTIFIX zoekt altijd naar de prijs-levertijd combinatie die jou het best past.

DIENSTEN
MULTIFIX ontzorgt graag.
Afhankelijk van je wensen biedt MULTIFIX haar producten aan met een bijpassende dienst. Wil je inzicht in je (verborgen) kosten? Dan kan dat met de dienst ‘Total Cost of Ownership’. Wil je gebruik maken van de kennis van onze technisch specialisten? Dan is ‘Technische begeleiding’ een perfecte oplossing. Wil je een aanvulsysteem inrichten? Dan is ‘Value Added Logistics’ wellicht iets voor jou. Benieuwd wat MULTIFIX voor je kan betekenen?


Contactgegevens
Bokkerijder 24-26
5571 MX Bergeijk
T: 0497-552929
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: 4
Jaaromzet: > €5.000.000