< Terug naar alle leden

Key Groep Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

We geloven stérk in de kracht van onze gezondheidszorg. Zorginstellingen en professionals weten zich altijd weer aan te passen aan veranderende omstandigheden. De zorg heeft een enorme innovatiekracht. Sociaal én technologisch. Daarom is de kwaliteit van de zorg in ons land zo hoog. Wij dragen daar graag aan bij. Zorgorganisaties in hun best mogelijke conditie krijgen, dat is onze missie. Zodat ze topzorg kunnen blijven bieden, nu én voor de toekomst. Dat doen we duurzaam en doordacht. We ontzorgen. Van strategie – tot advies – tot implementatie.

Wie we zijn? Generalisten. Slimme koppen met hart voor de zorg. We hebben een brede kennis van het gehele zorglandschap en diepe expertise op het gebied van management- en datavraagstukken. Deskundig, energiek, betrokken en professioneel dat is wat ons omschrijft. We voelen ons onderdeel van het werkveld. Wij staan voor waardevolle zorg en dragen daar duurzaam aan bij.

Dit doen we
Als Key Groep nemen we, afhankelijk van de opdracht, verschillende rollen aan. We gaan aan de slag als (data)analisten, onderzoekers, strategisch adviseurs, projectleiders, programmamanagers, consultants, coaches, auditors en innovatie aanjagers.

Een greep uit onze thema’s
- Waardeoptimalisatie
- Consultancy
- Data Consultancy
- Wet- en regelgeving
- Verbinding Onderwijs en Jeugdhulp
- E-Health
- Waardegedreven zorg
- Capaciteitsmanagement


Contactgegevens
Fatimastraat 1
4834 XT Breda
T: 076-5991259
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -