< Terug naar alle leden

SRBA Group Helmond Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

Wie is SRBA Group - Bouwen aan de ruimtes voor de wereld van morgen

Bij SRBA is een team van 150 medewerkers en een flexibele schil van 600 monteurs werkzaam. De organisatie werkt vanuit verschillende divisies aan één gezamenlijk doel: innovatieve en impactvolle ruimtes realiseren waarin mensen de wereld van morgen vormgeven.
Het hoofdkantoor van SRBA Group B.V. is gevestigd in Eindhoven en kent de volgende divisies:

SRBA Construction B.V. - voorheen Muller Complete Afbouw.
Sterk in ontwikkeling, levering en montage van de complete afbouw, denk aan wanden, plafonds, glaswanden en vloeren, inclusief brandbeveiliging- en akoestiek service voor de utiliteits- en woningbouwsector in de Benelux.
Actief vanuit Eindhoven en Kinrooi te België.

SRBA Controlled Environment B.V. - voorheen Brecon.
Hierin zijn alle internationale bouwactiviteiten op het gebied van laboratoria en cleanrooms samengebundeld. Het kantoor is gevestigd in Tilburg.

SRBA Modules B.V. - voorheen Helmond Hout.
Vanuit de productielocatie in Helmond worden modulaire prefab-oplossingen ontwikkeld en geproduceerd ten behoeve van innovatieve wand- en plafondsystemen voor de utiliteits- en woningbouw.

SRBA Interior B.V. - voorheen SRI en Dengo.
Met productielocaties in Eindhoven en Oosterwolde is deze divisie gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van cleanroom- en laboratoriuminterieur en interieurbetimmering voor de retail- industrie- en utiliteitssector.

SRBA Maintenance B.V.
Dit onderdeel is gevestigd in Eindhoven en richt zich op de uitvoering van preventief en correctief onderhoud alsook renovatiewerk aan de bouwkundige en brandpreventieve onderdelen binnen de industrie- en utiliteitssector.


Contactgegevens
Vossenbeemd 110 D
5705 CL Helmond
T: 088-0355150
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -