< Terug naar alle leden

Undercover for Business Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Wij geloven in de kracht van ervaring.
Mensen iets laten beleven wat ze nog nooit hebben ervaren hebben levert betrokkenheid, plezier en energie op. De ideale omstandigheden om impact te maken en te leren met uw team.

Undercover for business (UFB) is een functionele teamdag waarbij je samen met je collega’s in de wereld stapt van een professioneel observatieteam. Hiervoor gaan jullie een geheime missie uitvoeren met de opdracht om één of meerdere subjecten op te sporen, onder observatie te nemen én te houden. Je neemt hun gedrag en evt. strafbare feiten waar, zonder zelf gezien te worden. Lukt het jullie als team om, met gebruikmaking van onopvallende communicatiemiddelen (portofoons), de opdrachten te vervullen die gegeven worden door het onderzoeksteam?

UFB speelt zich af het publieke domein (in de echte wereld met echte subjecten) en wordt begeleid door (oud) politiemedewerkers met een specialisatie in geheime waarnemingen en observaties. Leer van hun speciale technieken en methodes om uw eigen teamprestaties te verbeteren. De concrete doelstelling van deze dag kunnen variëren maar zijn altijd gericht op verbinding en ontwikkeling door het verhogen van de mentale weerbaarheid en veerkracht van het individu en het team.

UFB is een dynamische en inspirerende teamdag (real time action learning experience) zoals u die nog nooit heeft ervaren en waar nog lang over nagepraat zal worden.


Contactgegevens
Hakendoverstraat 24
5017 AX Tilburg
T: 06-47670914
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -