< Terug naar alle leden

OMT Solutions Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

OMT Solutions is een door onderzoek en ontwikkeling geleid technologiebedrijf dat diensten en producten levert voor:

Optische industrie
Glas- en coatingindustrie
Zonne-energie industrie
Ruimte-industrie
Automobielindustrie
Universiteiten en R&D-instituten
Onze focus ligt op optische karakterisering van materialen.

Onze missie is om de industrie en de wetenschappelijke gemeenschap te ondersteunen met innovatieve oplossingen van wereldklasse voor optische meet- en testproblemen, op maat gemaakte accessoires voor spectrofotometers en nieuwe optische materialen.

OMT Solutions biedt een uitgebreid pakket aan diensten, zoals: dunne film analyse en ontwerp, bepaling van optische en thermische stralingseigenschappen van materialen tot op het hoogste niveau van nauwkeurigheid, kalibratie van referentiematerialen voor spectrofotometrie, meten van prestatiegegevens, producttesten, optische simulatie en modellering, ontwikkeling van nieuwe meettechnieken en consultancy & training in spectrofotometrie.

Bent u op zoek naar op maat gemaakte optische meetoplossingen bij vrijwel elke golflengte of elke soort omgeving of situatie, neem dan gerust contact met ons op.

DIENSTEN
OMT Solutions biedt een uitgebreid pakket aan diensten, zoals:

- Karakterisering van architecturale en autobeglazing
- Karakterisering van patroon- en diffuus glas
- Kalibratie van referentiematerialen
- Spectroscopie met variabele hoek
- Brekingsindexmetingen
- Karakterisering van optische componenten
- BRDF/BTDF-metingen
- Trainingen, congressen en workshops

Voor industriële kwaliteitscontrole laboratoria met faciliteiten voor het bepalen van optische eigenschappen is het belangrijk om referentiematerialen te gebruiken die goed gekalibreerd zijn. We bieden een kalibratieservice voor referentiematerialen die worden gebruikt door industriële laboratoria. Deze materialen worden gekalibreerd met behulp van een absolute meetmethode of door vergelijking met gecertificeerde normen die zijn afgeleid van internationale normen. We bieden ook gekalibreerde spiegels en transmissiestandaarden.

Ons werk is gebaseerd op het nauwkeurig meten van reflectie, transmissie, absorptie en emissie. We meten deze eigenschappen als functie van de golflengte in het bereik van 175 nm tot 56.000 nm met spectrofotometers die zijn uitgerust met speciale accessoires. De meeste accessoires die we gebruiken, zijn ontworpen en gebouwd in ons laboratorium. Anderen zijn aangepast of geoptimaliseerd om de hoogst mogelijke nauwkeurigheid te verkrijgen.


Contactgegevens
High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
T: 040-8519263
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -