< Terug naar alle leden

Vromans Kozijnen Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

OVER VROMANS KOZIJNEN
Vromans Kozijnen is al meer dan 35 jaar dé specialist op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen in de ruime regio rondom Goirle voor particulieren en bedrijven. Wij leveren deuren en ramen, schuifdeuren, lichtstraten en toebehoren. En die leveren we je met het beste advies, degelijke en vakkundige montage en razendsnelle service.

Ben je op zoek naar kozijnen voor nieuwbouw, of wil je renoveren? Vromans Kozijnen helpt je zorgeloos door het gehele traject, van advies en ontwerp, tot uitvoering en perfecte oplevering.

Vromans Kozijnen is exclusief dealer voor Reynaers Aluminium en Select Windows. In onze showroom in Goirle kun je alle inspiratie opdoen. We hebben er veel voorbeelden en materialen in diverse kleuren om te zien en te voelen. We maken graag tijd voor je als je een afspraak maakt, maar je kunt ook gewoon even binnenlopen als je eens vrijblijvend wilt kijken.

Kunststof kozijnen:
Kies voor kunststof en je kiest comfort, duurzaamheid, gemak en veiligheid. Maar je kiest ook voor vorm, want met kunststof heb je andere mogelijkheden dan wanneer je kiest voor aluminium.

Vromans Kozijnen is exclusief dealer van de kunststof kozijnen van Select Windows.

Vromans Kozijnen levert kunststof kozijnen die voor ons op maat worden gemaakt door Select Windows. Zij maken de kozijnen op basis van Schüco profielen. Dat zijn de beste in de markt!

Als je kiest voor kunststof kozijnen, dan kies je meteen voor comfort, duurzaamheid, gemak en veiligheid. Kunststof is namelijk een prima materiaal voor ramen, deuren en schuifdeuren.

Vromans Kozijnen levert en plaatst kunststof kozijnen die voor ons op maat worden gemaakt door Select Windows. Zij maken de kozijnen op basis van Schüco profielen. Dat leidt tot kwalitatief hoogwaardige kozijnen, inbraakwerend en onderhoudsarm. Deze kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde en kennen een lange levensduur. Daarom geven we 15 jaar garantie op deze kozijnen. Dat doen we ook op de kleur en de structuur. Bovendien zijn deze kozijnen voorzien van het VKG keurmerk.

Wist je trouwens dat kunststof kozijnen verkrijgbaar zijn in 150 verschillende kleuren? Als je kiest voor de juiste kleur dan verbeter je niet alleen je woning, maar je woning wordt er ook nog eens veel mooier van.

Kom eens kijken naar alle mogelijkheden die we je kunnen laten zien in onze showroom in Goirle.

- 15 jaar garantie op kunststof kozijnen: kleur en structuur
- Inbraakwerend en onderhoudsarm
- Hoge isolatiewaarde en lange levensduur
- Altijd op maat gemaakt en leverbaar in 150 verschillende kleuren
- Productie in eigen Nederlandse fabriek
- Gemaakt van hoogwaardige Schüco-profielen
- VKG keurmerk
- Niet te onderscheiden van hout

Aluminium kozijnen:
Kies je voor aluminium dan kies je ook voor een andere uitstraling. De strakke eigenschappen van het materiaal maken aluminium tot het favoriete materiaal voor liefhebbers van architectuur en design.

Vromans Kozijnen is exclusief specialist van de aluminium profielen van Reynaers Aluminium.

Reynaers Aluminium levert ons alle materialen die vervolgens in onze eigen kozijnenfabriek in Goirle compleet naar wens en op maat worden gemaakt. Daardoor kunnen we vaak snel leveren!

Of je nu door een modern of door een jaren 30 raam naar buiten wilt kijken, met aluminium kozijnen voeg je extra uitstraling toe aan je uitzicht. De strakke eigenschappen van het materiaal maken aluminium tot de favoriet voor liefhebbers van architectuur en design. Bovendien is aluminium verkrijgbaar in meer dan 450 kleuren en structuren.

Aluminium is dan ook een erg populaire materiaalsoort voor kozijnen. Vromans Kozijnen is exclusief dealer van Reynaers Aluminium. Reynaers levert ons alle materialen die vervolgens in onze eigen kozijnenfabriek in Goirle compleet naar wens en op maat worden gemaakt. Dat doen we goed en daarom geven we ook een ruime garantie op materialen en plaatsing.

Wij geven je altijd het beste advies en zorgen voor een perfecte plaatsing en afwerking, zodat je altijd gegarandeerd bent van het beste eindresultaat.
Kom eens kijken naar alle mogelijkheden die we je kunnen laten zien in onze showroom in Goirle.

- 10 jaar garantie
- Duurzaam en recyclebaar zonder kwaliteitsverlies
- Inbraakwerend en onderhoudsarm
- Hoge isolatiewaarde en lange levensduur
- Altijd op maat gemaakt en leverbaar in meer dan 450 verschillende kleuren en structuren
- Productie in eigen huis
- Gemaakt van uitstekende Reynaers-profielen


Contactgegevens
Wim Rötherlaan 16
5051 JS Goirle
T: 013-7200800
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: -
Jaaromzet: €250.000 - €500.000