< Terug naar alle leden

Vooruitzenden Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Vooruitzenden
Voor jouw volgende uitdaging!
Wij zijn Vooruitzenden: de matchmaker voor bedrijven en praktisch geschoolde maar getalenteerde krachten. Wij werken zonder personeelsnummers: zo koppelen we mensen aan mensen in plaats van mankracht aan salaris.

Wij geloven dat bedrijven en medewerkers bij elkaar moeten passen. Daarom voeren we persoonlijke gesprekken met beide partijen en begeleiden we sollicitanten in hun sollicitatieprocedure.

Waarmee kunnen we je helpen?

Uitzenden
Heb jij snel extra handen nodig? Bijvoorbeeld omdat er opeens een grote opdracht binnenkomt? Dan kunnen onze flex medewerkers jou helpen.

HR-diensten
In een continu veranderende arbeidsmarkt is het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers belangrijk, maar ook tijdrovend. Daarom is het prettig om te weten dat wij jou graag van geschikte medewerkers voorzien.

Werving en selectie
Met behulp van ons specifieke en hoogwaardige Poolmanagement beschikt u altijd over het juiste aantal vakkundige mensen. Zij kunnen direct voor u aan de slag. Bovendien heeft u in rustiger tijden nooit een te groot aantal flexwerkers ingehuurd. Zo voorkomt u productieverlies óf te hoge kosten aan personeel.

Wij hebben uitzendkrachten
De uitzendkrachten van Vooruitzenden zijn de echte helden van de werkvloer. Op de momenten waarop jij ze het harst nodig hebt, zijn ze er razendsnel. En als je ze niet meer nodig hebt, dan gaan ze ook weer. Wat je ze ook vraag, ze zullen klus de klaren.

Onze superhelden kunnen niet vliegen, maar onze chauffeurs zorgen er hoogstpersoonlijk voor dat ze op tijd bij je zijn. En hoewel ze soms van een andere planneet lijken te komen, zijn we optimaal gemotiveerd om jou de brand te helpen.

Vooruitzenden laat jouw bedrijf van al deze voordelen profiteren, maar neemt de risico’s weg. Zo zorgen we dat alle randvoorwaarden in orde zijn om die match te laten slagen.

Daarom Vooruitzenden

Volledig ontzorgd
Van plaatsing, ziekterisico, tijdsregistratie tot aftercare, wij regelen het van A tot Z.

Kwaliteitsgericht
Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor, altijd.

Persoonlijk
Onze medewerkers willen de uitdagingen van jouw bedrijf begrijpen en doorgronden om zo goed mogelijk te kunnen helpen.

No cure, no pay
Jij betaalt pas wanneer de medewerker daadwerkelijk aan de slag gaat.

Wij doen het net iets anders
Wij geloven dat stilstand achteruitgang betekent. Dat geldt voor bedrijven én mensen. We weten zeker dat iedereen veel talent en krachtige eigenschappen heeft meegekregen die ‘alleen maar’ ontwikkeld hoeven te worden. Neem dus geen genoegen met stilstaan en kies voor de beweging naar succes.

Met stilstaan kom je niet vooruit. Dan groei je niet en haal je nooit het beste uit jezelf. Je moet meters maken, ontwikkelen, vooruitgang boeken. Dat zijn de termen die wij voor ons zagen tijdens de brainstormsessies waarin we onze bedrijfsnaam wilden vinden. Plotseling zei iemand: “Wij helpen mensen om vooruitgang te boeken en zich te ontwikkelen. Wij zijn geen urenmachine! Wat dachten jullie van ‘Vooruitzenden’? ‘Vooruitzenden!’ ‘Voor uitzenden’ én ‘Vooruit zenden’! Die stond… en die staat! Vooruitzenden staat voor wie wij zijn.

Neem je geen genoegen met wat je hebt? Wil je een baan waarbij je meer uit jezelf kan halen? Medewerkers waarop je beter kunt bouwen? Een baan die je meer bevredigt, waar je gelukkiger van wordt of meer succes brengt? Een succesvollere organisatie? Dan heb je aan Vooruitzenden de perfecte partner!


Contactgegevens
Ringbaan-Noord 54
5046 AC Tilburg
T: 0626695202
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 6
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000