< Terug naar alle leden

CorporateTrailer Branche: Lines Of Business, Marketing & communicatie

Bedrijfsomschrijving

Films met impact en inhoud
Als bedrijf wil je opvallen… toch?
Je wil een film laten maken die je raakt… één die indruk maakt.
Een film die onthouden wordt en die je onderscheidt van je concurrent.

Wij noemen dat: ” The Art of Seduction “
Sinds 1992 bouwen wij aan merken.
Dit doen wij door Branding & Corporate Storytelling.
Voor inmiddels ruim 400 opdrachtgevers, Nationaal en Internationaal.
Ons team van specialisten op het gebied van strategie, concept, marketing, camera en editing staan klaar voor advies en uitvoering.
Altijd binnen elk budget.

Kom eens kennismaken of kijk mee achter de schermen in onze greenscreen filmstudio.Door onze jarenlange en brede ervaring op het gebied van marketing, communicatie en creatie, maken wij vandaag de dag meer dan zomaar films.

Als full-service filmproductiebedrijf adviseren en bouwen wij aan merken zodat onze films overtuigen en je doelgroep bereiken.

Bekijk hiernaast hoe wij dit doen of bekijk wat voor producties wij maken.

Geschiedenis
‘Reclame maken die werkelijk bijdraagt aan het bedrijfsresultaat’.

Dat was de drive van Jan Suiskens en Eugenie Wijffels om in 1992 hun eigen marketing- en reclamebureau op te richten. Strategie en creativiteit waren de belangrijkste pijlers van Precies! Communications en vormden de basis van vele projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Deze oorspronkelijke drive is in al die jaren nooit veranderd, maar sinds 2010 combineert Jan dit met zijn grote passies; film en muziek en met succes! Met één van zijn eerste producties won hij direct al een zilveren award op het Cannes Corporate Media & TV Festival. Sindsdien is de focus volledig verlegd naar film onder de naam CorporateTrailer.

Locatie
Vlak naast de hoofdstad van Brabant, ‘s-Hertogenbosch, ligt het welbekende Vught en laten wij nou net in deze mooie plaats een grote greenscreen filmstudio gebouwd hebben.

Deze studio geeft ons nog meer mogelijkheden om voor onze klanten de beste filmproducties te realiseren en bovendien centraal gelegen, want wij zijn zowel voor Brabant als voor de randstad ideaal bereikbaar.

Je bent van harte welkom!


Contactgegevens
Baarzenstraat 31
5262 GD Vught
T: 073-6457100
I: Website

Business facts
Medewerkers: -
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -