< Terug naar alle leden

CorporateTrailer Branche: Marketing & communicatie, Bedrijfsfilms

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij CorporateTrailer, een videomarketing- en filmproductiebedrijf met vestigingen in Vught en Amsterdam. Wij geloven in de kracht van Storytelling om mensen te inspireren, motiveren en activeren. Ons doel is om bedrijven te helpen en te leren om hun unieke verhaal te vertellen en te verspreiden.

Bij ons draait alles om de kunst van videoproductie in combinatie met de kracht van storytelling. Van korte maandelijkse clips tot epische 'Hollywood'-producties, we hebben het allemaal onder één dak. Met een uitgebreid scala aan diensten en een passie voor verhalen vertellen, nemen we je mee op een buitengewone reis door de wereld van video.

- Waarom video’s voor jouw bedrijf of organisatie?
• Video’s grijpen de aandacht en inspireren:
Beeld en geluid trekt direct de aandacht en houdt mensen langer geïnteresseerd.

• Verhoog de betrokkenheid:
Video’s genereren meer likes, shares en reacties, wat resulteert in een grotere online betrokkenheid.

• Video’s boosten je werk:
Laat je bedrijf opvallen en geef je merkpersoonlijkheid een gezicht.

• Versterk het vertrouwen:
Zien is geloven, video’s versterken het vertrouwen en helpen klanten om zich verbonden te voelen met je bedrijf.

ONZE DIENSTEN
• Impact met maandelijkse video’s:
Grote verhalen kun je beter gedoseerd vertellen. Wij ontwikkelen een storyline en maken elke maand een aflevering van jouw Never Ending Story, waarin de essentie van jouw merk en boodschap naar voren komt. Ideaal om regelmatig in contact te blijven met je publiek.

• Epische 'Hollywood'-producties:
Wil je jouw boodschap groots of internationaal presenteren? Ook dan staan we klaar om jouw visie naar ongekende hoogten te tillen. Onze ‘Hollywood’-producties combineren meeslepende storytelling met indrukwekkende beelden voor een onvergetelijke impact. Wij zijn er trots op om te kunnen vertellen dat vele van onze producties in de afgelopen jaren zijn bekroond met Internationale Film Awards door jury’s in Los Angeles, Hamburg, Cannes en Utrecht.

• Inhouse Videomarketing afdeling:
Ons team staat voor je klaar om jouw videoproducties te helpen verspreiden.

Wij vormen jouw merkverhaal om tot strategische videocontent die de aandacht trekt en betrokkenheid stimuleert. Van concept tot distributie: wij zijn je partner voor het maximaliseren van de kracht van video.

• Film Academy
Kies je voor onze hybride samenwerking of wil je gewoon meer weten over filmen, storytelling of videomarketing? Onze Film Academy biedt trainingen en masterclasses voor beginners tot gevorderden. Leer de technieken en inzichten van ervaren professionals uit de praktijk.

- Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van effectieve reclame!
In de afgelopen 30 jaar heeft het succesvolle en innovatieve reclamebedrijf van Jan Suiskens en Eugenie Wijffels, opgericht in 1992 als Precies! Communications, een opmerkelijke reis doorgemaakt. Hun initiële streven naar reclame die werkelijk bijdraagt aan bedrijfsresultaten bleef constant, maar in 2010 verweefde Jan Suiskens deze missie met zijn talent voor storytelling en zijn passies voor film en muziek.

Deze bijzondere combinatie resulteerde in directe erkenning, toen een vroege productie een prestigieuze zilveren award won op het Cannes Corporate Media & TV Festival.

Deze mijlpaal markeerde een verschuiving naar de filmwereld, onder de naam CorporateTrailer. Dit leidde tot een bedrijf dat niet alleen commercieel succes omarmde, maar ook artistieke expressie verwelkomde. Met een ongeëvenaarde staat van dienst en succesvolle integratie van film, heeft CorporateTrailer zichzelf op de kaart gezet als een ware pionier in de branche.


Contactgegevens
Baarzenstraat 31
5262 GD Vught
T: 073-6457100
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -


Dit is wat ons drijft