< Terug naar alle leden

LEDSdobusiness.nl Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Michel van Breugel. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest binnen verschillende sectoren ben ik in 2017 overgestapt naar LED-Verlichting. Sindsdien heb ik ruime ervaring opgedaan in de mogelijkheden op het gebied van LED-Verlichting. Door deze persoonlijke kennis ben ik in staat om LED-Verlichting te adviseren én te verkopen om zo jouw kantoor-, retail- of bedrijfspand te verduurzamen.

Mijn kracht ligt bij het meedenken. Door eerst aandachtig te luisteren naar jouw behoefte en te inventariseren wat er nodig is op het gebied van LED-Verlichting geef ik een eerlijk advies. Waar je écht iets aan hebt.

Mijn netwerk
Netwerken speelt een grote rol in mijn werkzaamheden. Het is mijn ding. Mede door mijn uitgebreide netwerk van partners kan ik een meerwaarde bieden en met maatwerkoplossingen komen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van LED-Verlichting, maar ook aan het aansluiten van LED-Verlichting op het netwerk van zonnepanelen en het in aanmerking komen voor subsidie met jouw investering in LED-Verlichting.

Ledverlichting
Of het nu gaat om LED-Verlichting voor een bedrijfspand, kantoorruimte of fabriekshal: in alle gevallen geeft LEDSdobusiness je een eerlijk, duurzaam en energiezuinig advies. Door allereerst te luisteren naar jouw wensen wordt een duidelijk beeld geschetst. Vervolgens kijk ik omhoog en wordt direct duidelijk wat er nodig is. Op basis hiervan krijg je een passend advies. Inclusief persoonlijk werkplan.

Persoonlijk werkplan
Met behulp van het persoonlijke werkplan zie je direct welke LED-lampen waar nodig zijn, welke lampen er momenteel hangen en welke lampen dus moeten worden vervangen om het pand of de ruimte te verduurzamen. Je krijgt overigens áltijd de keuze tussen meerdere opties voor één lamp.

In de meeste gevallen geef ik twee tot drie opties. Deze verschillende opties zijn altijd van verschillende merken en bezitten over andere karakteristieke kenmerken. Daarnaast variëren de opties in verbruik én prijs. Zo bepaal jij eenvoudig wat binnen jouw budget past. En wat aansluit op jouw wensen. Ook is het persoonlijke werkplan altijd gebaseerd op wat nodig is volgens de Arbowet.

Het aanbod aan LED-Verlichting
Wanneer het gaat over het aanbod van LED-Lampen is deze oneindig. Ik zit namelijk niet aan bepaalde merken verbonden waardoor bijna alles mogelijk is. Wel zit ik verbonden aan een bepaalde kwaliteit. De hoogst mogelijke kwaliteit natuurlijk. En om ervoor te zorgen dat het altijd mogelijk is om snel tot een oplossing te komen wanneer iets onverhoopt fout gaat, werk ik alleen met leveranciers uit Nederland.


Contactgegevens
Erasmusstraat 6
5216 HM 's-Hertogenbosch
T: 0620597580
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -