< Terug naar alle leden

Sena Thuiszorg Branche: Non-profit, Zorg

Bedrijfsomschrijving

Als u op zoekt bent naar verpleegkundige zorg in Tilburg, staan we bij Sena zorg graag voor u klaar. De gediplomeerde verpleegkundige van Sena zorg in Tilburg staat u graag bij als u hulpvragen heeft die gespecialiseerde zorg vereisen. Wij trachten uw zorg zoveel mogelijk door een bekende en vertrouwde zorgverlener uit te laten voeren waarbij de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat.

Op deze manier kunt u rekenen op professionele zorg vanuit de vertrouwde omgeving van uw eigen woning. Als u graag gebruik wilt maken van verpleegkundige zorg aan huis in Tilburg, dan kan dat veel uiteenlopende redenen hebben. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u een verpleegkundige nodig heeft voor thuisverpleging na een opname in het ziekenhuis.

Ook voor andere situaties waarin professionele hulp gewenst is staan we bij Sena zorg in Tilburg graag voor u klaar. Hierbij houden we altijd rekening met uw belangen en wensen. Op deze manier kan er toegewerkt worden aan een spoedig herstel waarbij u kunt rekenen op deskundige medische hulp vanuit uw eigen woning. Als u voor een korte of langere periode een verpleegkundige zoekt in Tilburg, dan kunt u rekenen op de persoonlijke zorg van Sena zorg.


Contactgegevens
Wandelboslaan 30
5042 PD Tilburg
T: 085-0806944
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -