< Terug naar alle leden

Envation Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Envation. Connectiviteit Automatisering Inzichten

Wij maken graag connecties...

We laten je effectief en efficiënt samenwerken. Met je medewerkers en klanten. En natuurlijk ook met ons. Wij zijn je vaste partner die desgevraagd naast, achter of voor je staat. Jij beslist. Samen maken we impact. Duidelijke doelen stellen en resultaten monitoren. Goed doordachte strategie ondersteund door solide technologie. Met innovaties om het verschil te maken. Altijd de mens centraal. Met slimme combinaties tussen Inzichten, Automatisering en Connectiviteit. En zo de beste digitale beleving voor jouw gehele organisatie! Zowel voor je klanten als je medewerkers.

Verbinden door impact te creëren. Wij denken in touch-points; digitale contactmomenten.
Benieuwd naar hoe wij werken? Wij doen het een beetje anders. Maar altijd vanuit een structuur; via het Refine, Remodel en Rebuild principe. Een lean proces dat focust op jouw behoeftes, doelen en verwachtingen. Als jouw digital experience partner zorgen we voor tastbare resultaten voor al jouw digitale projecten en bedrijfsprocessen. We hebben hierbij altijd onze focus op aan de ene kant Data, Automatisering en Connectiviteit en aan de andere kant Strategie, Innovatie en Techniek.

Connect. Maak duurzame verbindingen tussen techniek en met de mensen om je heen.

Create. Creëer de beste omgeving met de beste fit voor je voornaamste markt.

Control. Schitter en focus je op je doelen en bereik het ultieme resultaat.

Altijd verbonden met ons platform. Envation DXP - volledig in-huis ontwikkeld.
Ontwikkelen zit in ons DNA. Al meer dan 24 jaar maken wij vanuit niets iets. En dat iets is inmiddels een volwaardig platform met krachtige tools gericht op tastbare alledaagse takenpakketten zoals Marketing, Sales, Operations en Service. Deze worden ondersteund door technische tools gericht op Data en ICT. Samen vormen deze tools onze Experience Suites. Ons Digital Experience Platform. Het DXP.

Digitale Transformatie: is jouw organisatie klaar voor de digitale toekomst? Onze experts vinden elke dag de beste manieren om je organisatie te helpen groeien — met innovatieve tools en een agile manier van werken.

Digitale Beleving: ben jij ook klaar om het verschil te maken? Durf je out-of-the box te denken en bestaande manieren van werken tegen het licht te houden om zo te kijken hoe ondernemen nog beter kan? Wij focussen op effectiviteit en efficiency. Via onze actieve roadmap passen wij binnen al onze projecten innovatie toe en doen zo onze spreekwoordelijke duit in het zakje.

Digital Uitmuntendheid: van eenvoudige websites, webshops, en apps tot complexe digitale ecosystemen: de ervaring van de gebruiker is altijd het startpunt van onze eigenwijze experts.

Experience is business. Business intelligence.
Zaken doen gaat verder dan alleen een product of dienst verkopen.
Mensen kopen geen product of dienst, maar een ervaring en een duurzame relatie met jou als leverancier. Van leverancier wordt je een begeleider. Het gaat om tevredenheid en prestaties en plezierige contactmomenten. Samen zorgen die voor een gezamenlijk resultaat. Dat is waar we voor gaan. Welke doelen heb jij? En welk resultaat mogen wij voor je mogelijk maken?

Data: realtime – first party - data die de klant inzicht geeft in hun totale business.

Proces: de verbinding van de klant met hun doelgroepen, waarbij functionaliteit en experience hand-in-hand gaan in verrijkte touchpoints en slimme koppelingen.

ICT: de verbinding van de klant met hun doelgroepen, waarbij functionaliteit en experience hand-in-hand gaan in verrijkte touchpoints en slimme koppelingen.

Duurzaam verbinden. Software met volledige vrijheid.

De connectie met je klant vergroten? En jezelf duurzaam verbinden met de wereld om je heen? Dat doe je gemakkelijker met een future-proof DXP. Zo werk jij stap voor stap naar een persoonlijke ervaring, bewaar je altijd de controle en blijf je steeds relevant.

Grow as you go! Voor iedere fase een oplossing.

Onze ExperienceSuite bestaat uit een aantal krachtige onderliggende tools. Deze zijn ook los te gebruiken. En te combineren.
Samen zijn onze tools sterker. En bieden zij de optimale experienced voor je klanten. Nog niet klaar voor de volledige Experience?
Start dan met onze software tools.

Onze mensen
Een software bedrijf met een transparante open houding waarin één hecht team van meerdere experts en architecten samenwerkt met jou, jouw collega’s en met elkaar.

Onze focus
Wij zetten jou en je bedrijf centraal. Door te challengen, samen te werken en steeds vooruit te denken, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf schittert.

Onze techniek
Vernieuwen zit in ons DNA. Al vanaf het begin geloven wij in technologie als verbindingsmiddel en als oplossing voor complexe projecten en problemen.


Contactgegevens
High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
T: 040-2183074
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1999
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -