< Terug naar alle leden

Pernino Consulting Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

“Designed to innovate business”

Pernino consulting is sinds 2020 actief in het begeleiden van bedrijven in de transitie van digitale technologieën. Onze missie is duidelijk. Pernino streeft naar het realiseren van innovatie voor zowel business als IT binnen organisaties. Hierbij staan het analyseren van bedrijfsprocessen, het effectief begeleiden van implementaties en het zeker stellen van de beoogde resultaten centraal. Het omzetten van ruwe data tot intelligente toepassingen is hierbij in veel gevallen een belangrijk onderdeel. Om deze doelen te bewerkstelligen heeft Pernino een gedreven team van bekwame professionals met diverse expertises op het gebied van technologische innovaties voor de business.

Diensten:

- Selectietrajecten IT -
De markt op het gebied van softwareontwikkeling is aan grote veranderingen onderhevig. Technologische innovaties houden de markt continu in beweging en het aantal nieuwe oplossingen neemt elk jaar toe. Nieuwe spelers kunnen snel een groot marktaandeel vergaren, terwijl marktleiders in enkele jaren kunnen worden gedecimeerd tot marktvolgers. Het kiezen van een passende oplossing in deze markt kan als lastig worden ervaren. Hierin kunnen wij uw bedrijf ondersteunen.

Door de jarenlange ervaring van onze consultants binnen diversen branches in combinatie met talloze verschillende oplossingen, brengen wij de kennis en kunde mee die voor bedrijven het verschil maakt.

- Business Procesverbetering -
Bedrijven steken steeds meer tijd in het uitdenken van processen. In werkelijkheid lopen deze processen vaak niet zoals gedacht. Dit kan leiden tot inefficiëntie op de werkvloer of problemen bij een IT implementatie. Het is daarom belangrijk om alle verschillen tussen de beoogde bedrijfsprocessen en de werkelijke bedrijfsprocessen duidelijk in kaart te brengen. Hierdoor kunnen knelpunten worden geïdentificeerd en kunnen processen worden geoptimaliseerd.

De huidige markt biedt verschillende oplossingen om bedrijven hierin te ondersteunen. Zo gebruikt bijvoorbeeld Process Mining operationele data om weer te geven hoe een proces daadwerkelijk verloopt. Daarnaast kan met behulp van Process Modelling een proces in kaart worden gebracht. Deze markt is echter aan veel veranderingen onderhevig en het vinden van een passende oplossing kan daarbij een grote uitdaging vormen.

- Programma & Project Management -
Digitale transformaties vragen om een goede ontwikkeling, een gestructureerde opbouw en om adequate besturing. Echter worden er tijdens het samenstellen van een goed team, het stellen van prioriteiten en het vergaren van kennis, eerder hindernissen dan kansen gevormd.

Kort gezegd, het maken van een juiste analyse en een goede afweging met betrekking tot mogelijkheden, middelen en mensen bevordert een succesvolle digitale transformatie.

- Data Science & Artificial Intelligence -
Data Science en Artificial Intelligence worden steeds relevanter voor elk bedrijf. Steeds vaker worden technieken uit deze domeinen gebruikt voor het opstellen van efficiëntere processen, betere business modellen en het maken van betere strategische keuzes. Wij helpen u bij de transitie van ruwe data naar intelligente toepassingen en elke stap daartussen. Zo helpen wij uw bedrijf naar eindoplossingen zoals voorspellende modellen en slimme automatiseringen.

- Digitale Strategie -
Elk bedrijf moet vroeg of laat een digitale transformatie doormaken. Dit komt doordat business modellen steeds vaker digitaal gedreven zijn. Wij kunnen u helpen met het vormgeven van uw digitale strategie om zo te komen tot een succesvolle transformatie. Hierbij kijken we naar de behoefte van de business en de daarbij passende toepassingen om zo uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

- IT Architectuur & Ontwerp -
Voor iedere organisatie is het van belang dat de IT architectuur goed is vormgegeven. Wij helpen bij het (her)ontwerp van uw IT landschap, zodat uw applicaties optimaal kunnen functioneren en met succes ontsloten kunnen worden.

Designed to Innovate Business:
Pernino Consulting realiseert technologische innovatie voor de business. Hierbij staan het bepalen van een goede digitale strategie, het analyseren van bedrijfsprocessen en het effectief begeleiden van implementaties centraal. Dit altijd met het oog op een goede IT architectuur en als doel het zeker stellen van beoogde resultaten.
- Scherpe inzichten
- Gedreven team
- Proceskennis over de gehele keten
- Onafhankelijke kijk op het proces
- Sterke technische kennis
- Oplossingsgericht & Innovatief

Samen hebben wij
- 25 topspecialisten
- 50+ voltooide projecten
- 300+ jaar opgetelde ervaring
- 10+ tevreden klanten

Onze principes:

1. Klantbelang
Het belang van de klant staat voorop door actief mee te denken en voor de klant resultaten te behalen. Wij geloven in klantrelaties voor het leven en een persoonlijke benadering.

2. Onafhankelijk
Wij zijn onafhankelijk in ons advies. Hierdoor kunnen we objectief advies geven met het meeste effect.

3. Modern
Modern leidinggeven volgens lead-by-example.

4. Veiligheid
Wij hechten veel belang aan het creëren van een veilige omgeving.

Start vandaag met het in orde brengen van uw business processen!


Contactgegevens
Europalaan 14 A
5232 BC 's-Hertogenbosch
T: 06-22418373
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -