< Terug naar alle leden

Lekker voordelig Branche: Industrie, Food

Thumbnail
Bedrijfsomschrijving

Met ons jong en modern team zijn wij elke dag bezig onze automaten netjes en gevuld te houden.

Rekening houdend met nieuwe trends in de markt voegen wij steeds meer verantwoorde producten toe zodat klanten bewuste keuzes kunnen maken. Bovendien worden onze automaten voorzien van de nieuwste technologieën.

Inmiddels hebben wij bedrijven van verschillende branches mogen voorzien van onze full vending service en staan wij klaar om ook úw bedrijf te mogen voorzien van onze automaten en service!

- Hoe werkt onze service?
Nadat we samen hebben gekeken welke automaat het beste bij uw bedrijf past plannen we een leverdatum in.

Ons team zal de automaat op de juiste plek neerzetten en vullen met een breed assortiment. Omdat wij de voorraad op afstand kunnen monitoren zal de automaat altijd op tijd gevuld worden.

De indeling wordt bij elke vulling aangepast naar de wensen van uw medewerkers of bezoekers. Via ons meld menu kunnen klanten gemakkelijk een storing melden, een vraag stellen of een opmerking achterlaten.
Zo zorgen we dat iedereen tevreden is over het assortiment en onze werkwijze.

- Automaten
Wij maken gebruik van verschillende soorten automaten.
In overleg kijken wij naar welke automaat het beste bij uw bedrijf past. Dit kan een combi automaat, drankautomaat of een snackautomaat zijn. Al onze automaten zijn kwalitatieve automaten met een moderne uitstraling en een ruime inhoud.

Naast dat u met muntgeld kunt betalen worden al onze automaten voorzien van een betaalterminal waarmee contactloos en met uw smartphone betaald kan worden.

- Werkwijze
Vanaf afstand kunnen wij de automaat inlezen waardoor wij een goed inzicht krijgen in de voorraad, het consumptiegedrag en de houdbaarheidsdata van verse producten.

Wij zorgen dat de automaat goed gevuld is zodat werknemers of bezoekers altijd iets lekkers uit de automaat kunnen halen. Bij elk bezoek doen wij een kleine onderhoudsbeurt zodat de binnen- en buitenkant van de automaat schoon en netjes blijft.

Via ons storing menu op de automaat kunt u gemakkelijk storingen of problemen vermelden. Vervolgens zullen wij dit zo spoedig mogelijk oplossen.


Contactgegevens
Rector Nuijensweg 10
5352 LR Deursen-Dennenburg
T: 06-57837135
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -