< Terug naar alle leden

Virtupply Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Innovatieve CRM Software voor Effectief Klantbeheer.

Het CRM dat gemaakt is voor jou. Klantgerichte automatisering, analyses en opmaat oplossingen voor een extreem lage prijs.

WAAROM VIRTUPPLY?
- Alles centraal op één plek
Met Virtupply heb je de mogelijkheid om al jouw belangrijke gegevens op één plek te centraliseren en zo jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, zonder ooit nog te hoeven schakelen tussen verschillende programma’s.

Wanneer je werkt met meerdere softwaretools, kan het een uitdaging zijn om alles op één plek te vinden. Het schakelen tussen verschillende tools om klantgegevens, projectinformatie en factureringsgegevens te vinden, kan tijdverslindend en verwarrend zijn.

- Gemakkelijke debiteurenbeheer
Voer gemakkelijk jouw debiteurenbeheer uit met Virtupply. Zo maak je professionele facturen en offertes en verstuur je deze rechtstreeks vanuit het systeem. Volg openstaande facturen op en stuur automatisch herinneringen naar klanten die te laat zijn met betalen. Zo kun je jouw cashflow op peil houden en ervoor zorgen dat jouw bedrijf gezond blijft. Met Virtupply is debiteurenbeheer nog nooit zo gemakkelijk geweest.

- Geen mislopende klanten meer
Blijf altijd op de hoogte van je klanten, vanaf het allereerste contact tot en met het leveren van je service of product na verkoop. Of het nu gaat om het beheren van bestaande relaties of het aantrekken van nieuwe klanten, Virtupply geeft je de mogelijkheid om te begrijpen wat jouw klanten nodig hebben en wanneer ze dat nodig hebben. Met onze rapportagemogelijkheden heb je altijd de informatie die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien en klanten te behouden.

- Software die verder gaat dan alleen maar verkopen
Met Virtupply kan je:
> Meer deals sluiten
> Makkelijker verkopen
> Beter en efficiënter samenwerken met collega's
> Centraal alle klantgegevens beheren


Contactgegevens
Binnendelta 12
1261 WZ Blaricum
T: 088-1606000
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -