< Terug naar alle leden

June20 Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

- Wat wij geloven
Wij geloven dat merkmeerwaarde alleen kan worden bereikt door een sterke emotionele band met alle belanghebbenden tot stand te brengen. Wij willen u helpen veranderingen te omarmen in een steeds evoluerende en gecompliceerde markt – en samenleving.

Wij geloven in de kracht van creativiteit om uw zakelijke doelstellingen en kansen te verwezenlijken. Wij streven ernaar om werk te creëren dat het leven van mensen opvrolijkt.

Daarom is het ons doel om betekenisvolle campagnes en oplossingen te ontwikkelen die uw bedrijf en uw publiek laten groeien.

- Wat we doen: we noemen het Engineering Emotions
Geloof ons op ons woord: uw merk is alleen zo sterk als in het hart van uw publiek. Wij zijn gespecialiseerd in het tot stand brengen van de emotionele verbinding die u nodig heeft en wij noemen dit Engineering Emotions.

Wij hebben prof. Dr. Jelle Demanet (neurowetenschapper aan UGent en HoWest) beoordeelt wetenschappelijk onderzoek naar het belang van het tot stand brengen van een emotionele band tussen merken en consumenten. Alle bevindingen bevestigen dat consumenten afhankelijk zijn van emoties om merkbeslissingen te nemen: positieve gevoelens ten opzichte van een merk hebben een aanzienlijke invloed op loyaliteit.

In een zeer complex communicatie- en marketinglandschap vertrekken we als ingenieurs vanuit data en consumenteninzichten om uw merk in elke interface op te bouwen. Wij vullen de kloof tussen branding en communicatie. Wij beschouwen uw merk als een systeem met veel interfaces en creëren daarom werk dat elk element verbindt met de juiste emotionele impact in elke fase van de klantreis.


Contactgegevens
Bisschoppenhoflaan 88 2100
Antwerpen
T: 32 3 369 08 90
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: -
Jaaromzet: -