< Terug naar alle leden

Stolwerk Metaal B.V. Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Stolwerk Metaal B.V. is opgericht in 1967 en dus al meer dan 50 jaar actief in de oud ijzer- en metaalhandel. We werken vanuit Breda met passie en plezier voor kleine en grote klanten. Van particulieren en het MKB tot ’s werelds grootste multinationals.

Als moderne en efficiënte organisatie die dagelijks bezig is met metaalrecycling leveren wij bovendien een belangrijke bijdrage aan ons milieu.

Recycling van oud ijzer en metalen:
Stolwerk Metaal in Breda is gespecialiseerd in het inkopen, verwerken en recyclen van oud ijzer en andere metalen. Zowel particulieren als MKB en multinationals helpen we graag.

Specialist in sloopwerken:
Wij zijn VCA** gecertificeerd. Naast metaalrecycling zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, waaronder het slopen, verhuizen en/of demonteren van machines, tanks, staalconstucties en gehele plants.

Handel in bruikbare materialen:
Stolwerk Metaal B.V. is in- en verkoper van onder andere machines, motoren, tanks, bruikbaar ijzer en bruikbare materialen.

Naast de oud ijzer- en metaalhandel hebben wij nog een aantal nevenactiviteiten, waaronder in- en verkoop van machines, motoren en bruikbaar ijzer, plaatsing van milieucontainers voor het inzamelen van ferro en non-ferro metalen en ook zijn we aannemer van alle sloopwerken en het begeleiden van asbestwerken.

Wij beschikken over ons eigen wagenpark bestaande uit vijf vrachtwagens, een platte trailer en een schrootkipper. Deze zijn bestemd voor containertransporten van en naar de klant. De volumes van de containers variëren van 1m³ tot 40 m³. Lees meer over onze containerservice.

Op ons terrein in Breda worden de geleverde ferro en non-ferro metalen gesorteerd, verwerkt en opgeslagen voor verdere verwerking naar de staalfabrieken. Onze zeven hydraulische kranen en ervaren machinisten en metaalsorteerders zorgen voor een efficiënt verwerkingsproces.


Contactgegevens
Valveeken 5-14
4815 HL Breda
T: 076-5145414
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1967
Vestigingen: -
Jaaromzet: -