< Terug naar alle leden

Work With Quality Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Work with Quality B.V. is een werving- en selectiebureau dat totaaloplossingen biedt voor het plaatsen van personeel in de agrarische sector, transport, bouw, horeca. Wij werven zowel in binnen- als buitenland, met een groot aantal geschikte kandidaten.

Internationaal
Wij werven zowel in het binnen als buitenland met een groot aantal geschikte kandidaten. De focus ligt op kwaliteit en niet op kwantiteit.

Tevredenheid
Voor ons staat hoog in het vaandel dat zowel de werkgever als werknemer tevreden zijn. Alleen dan is er de juiste klik en de perfecte werkbeleving.

Aanbod
Wij bieden onze openstaande vacatures altijd aan op onze website. Neem eens een kijkje op de vacature pagina. Zit er iets voor u bij?

Onze diensten:
- Werving en Selectie
- ZZP Bemiddeling
- Opleiding en Training

Werving: Ons doel is het matchen van de juiste kandidaat met het juiste bedrijf. Dit doen wij door onze kandidaten en hun toekomstige werkgevers zorgvuldig te selecteren en op elkaar af te stemmen.

Hoe komt Work with Quality B.V. aan kandidaten? Via netwerk en ons kennis komen wij in contact met kandidaten die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging, dat kan zijn omdat ze in hun huidige functie niet kunnen doorgroeien of opzoek zijn naar een beter betaalde baan.

Selectie: Ten eerste kijken we of de betreffende kandidaat geschikt is voor de betreffende functie. Daarna bespreken we de wensen wan de kandidaat. Ook samen met de kandidaat bespreken we de eisen van de werkgever om beter te begrijpen of de persoon geschikt is voor deze functie.

Als we van mening zijn dat de persoon in kwestie zou passen bij de functie, nemen we contact op met de werkgever om deze te presenteren en uiteindelijk zou je een tweede interview (online) doen als de kandidaat in het buitenland is.

Coordinatie: Work with Quality B.V. biedt diensten:
- Coördinatie van de medewerkers
- Evaluatie (wanneer en hoe vaak de klant wil)
- Vertaling
- Hulp bij het verkrijgen van BSN
- Inschrijving bij het gemeentehuis
- Registratie bij Kvk
- Een bankrekening verkrijgen
- Accommodatie
- Vervoer
- Zorgverzekering

ZZP Bemiddeling: Ben jij Zzp’er? Bij Work with Quality B.V. kun je wel terecht. Wij bieden maatwerk voor ZZP-bemiddeling en voorzien jou van advies over de laatste wet- en regelgeving.

- Voordelen en zekerheid van ZZP-bemiddeling
Je hebt de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap en de zekerheid van directe betaling. Denk aan:
• Directe betaling binnen overeengekomen termijn, dus niet wachten tot de opdrachtgever betaalt.
• Professioneel georganiseerde administratie (goedgekeurde overeenkomsten, tijdsbesparing).
• Facturen
• Boekhouding


Contactgegevens
Kapitein Rondairestraat 3
5015BC Tilburg
T: 06-44942789
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -